YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. június 23., vasárnap

§ 2.Fejezet §

köszönöm a komenteket és a féliratkozókat itt a várva várt 2 rész is xx Lexaa#

El mentem le tusoltam áztattam magamat és hagytam hogy a forró vízcseppek végig folyjanak a testem összes porcikáján.Ki másztam a zuhanyzóból és párás tükröm elé mentem és bele rajzoltam egy szívecskét.
Miután ki játszottam magamat a párás tükörrel le mostam az arcomat a kedvenc Clean and Clear narancsos frissítő tonikommal.Meg szárítottam hosszú hajamat és ki vasaltam.Ezután be battyogtam szobámba és be mentem a gardróbomba valami göncöt kutatni ha már kényszerből megyek el én nem fogok túlságosan ki öltözni ezért ezt vettem fel:
Ezt a ruhát majd fújtam kedvenc Christina Augliera parfümömből mind két csuklómra majd össze dörzsöltem.Kész is vagyok.Majd elégedetten álltam a tükör elé.
-Sziaaa huuu de csini vagy.-Jött be Amanda a szobámba ő pedig halálosan ki rittyentve ez a ruci volt  rajta:
-Ami tényleg muszáj így ki csinosítani magadat?-Kérdeztem és kérdően rá néztem.Erre csak Amanda szúrós tekintettel meredt rám.
-Ha Harry meg lát akkor szép legyek.-Mondta majd ki húzta magát a haját hátra dobta és el indult lefelé a kocsimhoz.El köszöntem anyutól és Aputól majd ki mentünk és be szálltunk az én gyönyörűségembe:
Jó most biztos azt hiszitek hogy egy el kényeztetett ribi vagyok de nem.Apa vette ezt az autót és neki már nem volt rá szüksége mert meg vette az újabb ki adását ennek a BMW terepjárónak és nekem adta ezt a szépséget amit én amióta apa haza állított vele imádtam.És még mindig imádom.El indultunk az arénába ahova fel lépnek Amanda férjei.Fél óra kocsikázás után meg is érkeztünk majd oda adtuk a jegyet és már bent is voltunk az arénába minden hol nagy táblákkal rohangáltak és a táblákra meg a bőrükre az volt írva hogy 1D imádlak Szerettem az 1D vagy hogy One Direction stb. Komolyan itt ebben az épületben én vagyok egyedül a legnormálisabb?!el kezdődött a koncert amit végig untam na jó meg kell hagyni azért nem olyan rosszak és egy két számuk nagyon jó. Amanda el ment autogramot kérni a fiúktól én pedig el mentem a hátsó kijáraton amit ki szúrtam ki settenkedtem és egy hosszú sötét sikátor féleségen végi mentem amikor hirtelen minden el sötétedett előttem....

3 megjegyzés:

  1. köviiit :) *-----* nagyon jóóóóóó :))) ♥♥

    VálaszTörlés
  2. őszintén gratulálok ez a blogod is nagyszerű lett csak így tovább xxx:D

    VálaszTörlés