YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. június 24., hétfő

§ 3 fejezet §

*Zayn és Harry szemszöge*
-Oké de ha lebukunk és meg látnak minket a Directionerek nagyon meg verlek.-Mondtam és bele ütöttem Harry vállába egyet.
-Auuu nem fognak és akkor is meg érte haver.-Mondta és vissza adta az ütést.Pont le jöttünk a hátsó le járat lépcsőjén mentünk ki az ajtón amikor PUFF...Rá csaptuk valakire az ajtót.Ki nyitottuk az ajtót de csak annyira hogy ki férjünk és az áldozatunk mellé térdeltünk és próbáltuk fel kelteni rázogattuk de semmi.
-Baszki Zayn ezt ki csináltuk el tettük láb alól.-Fogta a fejét Harry és fel állt és fel alá sétálgatott.
-Nem baszki nem az nem lehet csak le ütöttük max.-Mondtam és a lány táskájába nyúltam.Tudom nem szabad de nem ki rabolni akartam csak a teloját kerestem.Aha.Elő vettem legújabb Iphone fehér ötjét majd be mentem a hívás listára.
-Harry gyere már ide.-Mondtam és Harry vissza guggolt mellém.
-Te mi a szart csinálsz fel hívod az anyját hogy jó napot most csináltuk ki a lányát na lépek jó éjt.-Mondta Harry én pedig a tenyeremmel be fogtam a száját mert éppen viháncoló lányok hangját hallottam meg.Szép is lett volna ha most ki szúrnak minket és itt kíváncsiskodtak meg fényképeztek volna lenne belőle fő címlap sztori.
-Nem ezt a csajt valami Amanda lehet hogy a barátnője.-Mondtam és meg nyomtam a hívás gombot annak a ez a lány volt akit utoljára hívott szóval egy próbát meg ért.
-Harry ki csöng.-Mondtam halkan. Harry meg meg forgatta a szemét.
-Komolyan Zayn Malik rá jöttél úristen mesélj még.-mondta Harry majd rám nézett és karba fonta a kezét.
-Hálo Lexa mond már hol vagy?-Szólt bele a lány vagy is az az Amanda a telefonba.
-Ööö izé én szia nem Lexa vagyok te  most hol vagy mert Lexával baleset történt.-Mondtam annak a lánynak a vonal végén.
-Mi ki a franc vagy te és mi van az én barátnőmmel ne szórakozz most pont 1D koncerten vagyok hol van Lexa?-Kérdezte idegesen.
-Figyelj most ott vagy ahol a fiúk autogramot és képet adnak?-Kérdeztem mire csak másodpercekkel később jött a válasz.
-Igen honnan tudod?-Kérdezte vissza.
-Mindegy látsz egy rozsda barna ajtót amihez egy lépcső vezet?-Kérdeztem.
-Igen látom miért?-Kérdezte a lány.
-Menj le a lépcsőn gyere ki az ajtón.-Utasítottam-Ha ki jöttél akkor majd a többi alakul.-Mondtam és ki nyomtam.
-Na mi van mit mondott haver?-Kérdezte Harry idegesen.
-Elméletileg ki jön.-Mondtam Harry-nek aki le térdelt mellém mert az előbb újra járkálni kezdet.Komolyan mondom olyan idegesítő ahogy előttem járkált.Meg láttunk egy lányt magassarkúban de nem voltunk biztos benne hogy ő az mert sötét volt ezért újra fel hívtam ha felveszi a telóját ő az ha nem akkor kusba kell maradnunk hogy ne vegyenek észre minket.Szerencsére fel vette.
-Itt vagyok ki jőttem az ajtón hol vagy?-Kérdezte a lány mire Harry fel állt és integetett a lány pedig meg indult felénk.Csodálatos egy Directioner fogtunk ki.Egyre jobban közeledett felénk és amikor meg látott minket Harry-vel akkor ki kerekedet a szeme.-Ti ti ti ti az 1D Zayn és Harry úristen.-Kezdett el ugrálni mire Harry el fordult és mosolygott egyet.

-Komolyan?!-Mondta Harry-És tényleg azok vagyunk.-Mondta Harry majd a lány még közelebb jött akkor meg látta a földön fekvő barátnőjét is és el szörnyülködött a látványtól.
-Úristen mit tettetek vele hiszen még csak nem is a rajongótok meg vertétek ti aj.-Morgolódót majd le térdelt mellém a barátnőjéhez.
-Nem figyelj nyugi..-Kezdte Harry a lány pedig fel állt és járkálni kezdett mint Harry.Ezek tisztárra passzolnak egymáshoz de komolyan.
-Amanda vagyok Amanda John na meséljétek el mi a francért fekszik itt Lexa a barátnőm?-Kérdezte Amanda.
-Figyelj az történt hogy Harry-vel jöttünk ki azon a ki járaton ahol most te és nem vettük észre a lányt ő valószínűleg nem látta az ajtót és BUM le ütöttük próbáltuk fel kelteni de semmi most kórházba visszük.-Magyaráztam a helyzetet Amandának.
-Oké van kocsitok vagy Lexájéval menjünk?-Kérdezte és össze szedte Lexa cuccát én pedig a két kezembe fel vettem Lexát.
-Mienké itt parkol a közelbe.-Mondta Harry és el indultunk a kocsink felé....

5 megjegyzés: