YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. június 25., kedd

§4.Fejezet§

*Zayn szemszöge*
Be tettem a lányt a kocsiba.A többiek is be ültek majd a legközelebbi kórházba vittük.A nővér hozott ágyat hogy ne én cipeljem majd szólt egy vagy is nem tudom hány orvosnak majd el vitték ki vizsgálni.
-Zayn remélem tudod ha valami maradandója marad a szülei fel négyelnek?-Kérdezte Amanda én pedig Harryre néztem aki rám nézett para szemmel.
-Ööö most már tudom de ne izgulj nem lesz semmi baja.-Nyugtattam meg Amandát.Ki mentem fel hívtam még a maradék három fiút hogy jöjjenek be hozzánk.Nagyon agódok szegény Lexáért...
*2 órával később*
A nővér ki jött a szobából és felénk vette az irányt. Csak ne rossz hír könyörgők.
-A lány most rendben van 3-an be mehetnek de nem tudom hogy mikor fog fel ébredni.-Mondta mi pedig Amanda én és Harry be mentünk Lexhez.
Amanda egyből oda rohant.Barátnők mit is várunk?!Be jött az orvos és közölte hogy maradandója nincsen. Oo igen.Ujjongtam magamba meg úszok egy verést.DE volt egy kicsi agy rázkodása ha fel kell akkor ne nagyon terheljük le inkább hagyjuk piheni.
-Amanda ha téged ütűnk le akkor nem lett volna agyrázkodásod.-Piszkálta őt Harry majd le pacsiztam Harey-vel.
-Ha nem mentem volna el a koncertetekre akkor most nem lenne itt a legjobb barátnőm.-Vágott vissza.Amanda le ült le hajtotta a fejét percekkel később Lexa ki nyitotta a szemét,Amanda pedig a nyakába ugrott.Lex pedig kérdően nézegetett ide oda.
-Te te ki vagy és hol vagyok?-Kérdezte zavartan mi pedig Harryvel ki kerekedett szemel néztünk rá.
-Ali nem tudod ki vagyok?-Kérdezte Amanda tőle és a hangjából lehetett hallani hogy mindjárt el sírja magát.
-Hogy ne tudnám.-Mondta és fel nevetett. Amanda pedig meg ütötte. Hál Istennek jól van.
-Oké téged isnerlke de komoly bajaim lehetnek ha most a One Direction tagjait láttom.-Mondta mosolyogva és ránk nézett a fekete szemével.
-Hát mi szóval miattunk vagy itt.-Kezdtem a mondatomba...

*Lexa szemszöge*

-Na ez jó lesz hallgatlak.-Mondtam és el helyezkedtem az ágyon kényelmesen.Fel keltem és meg láttam Amandát és a két fiút.Támad egy ötletem.El játszom hogy Amnesia-t kaptam.Hát be vállt.Mondhatom jól játszottam de nem bírtam sokáig.
-Le ütöttünk egy ajtóval és el ájultál ki derült hogy egy kisebb agy rázkódásod volt.-Mesélte  az egyik.
-Csodás de ti mit kerestettek hátul a vész kijáratnál?-Kérdeztem.
-Ki akartunk menni a boltba de két ajtó van amit nem vettél észre és puff neki vágódtál és most itt vagyunk.-Mondta az egyik.A fejem majd szét robbant a fiúk le ültek és a szobában lévő emberek tekintette rám szegeződött.
-Csodálatos majd nem ki csináltattok.-Mondtam és pillantásommal gyilkolni lehetett volna.
-A telefonom hol a telefonom?-Kérdeztem és keresgélni kezdtem.A fiúk ott ültek némán majd az egyik ki nyögött egy O-t majd fel állt és felém közeledett.Elő húzta a telefonomat a zsebéből és át adta.A kezem hozzá ért az övéhez  Olyan furcsa volt.
-Na és még azt se tudom hogy kik vagytok.-Mondtam mosolyogva.
-Az komoly.-Nyögte ki a göndör hajú.
-Én Zayn vagyok de szólíts csak a te hősödnek.-Mondta egy elégedett mosollyal.
-Kérlek.. max nagy képű vagy.-Vágtam vissza mire le fagyot a kis pofikájáról a mosoly.
-Én Harry vagyok a te nagyképű lovagod pedig Zayn.-Mondta Harry. Hmm a lovagom nem is olyan rossz.
-Kopp kopp.-Jött még be három fiú.
-És ők kik?-Kérdeztem és rájuk néztem.
-Niall Liam és Louis.-Mondta Zayn majd a fiúk be mutatkoztak.
-Jó hogy túlélted ettől a kettőtől ki telik bármi.-Mondta Louis.
-Na azt meg hiszem és mikor mehetek haza?-Kérdeztem és éreztem hogy a gyomrom nem az igazi.Majd éreztem hogy jön fel a vacsorám.És tacs ki hánytam.
-Baszki.-Mondta Zayn és észre vettük hogy a cipőjére hánytam.
-Aha ennyi a hála hogy el hoztalak ide?!-Mondta Zayn és rám nézett.
-Jaaa nem de köszi hogy be hoztatok.-Mondtam mosolyogva.
-Nincs mit de ha lenne kedvetek akkor el jöhetnétek velünk bulizni ha meg gyógyultál.-Mondta Zayn és meg fogta a kezemet. Na mindegy ha neki ez így jó.Meg nem is tiltakoztam volna.Élveztem azt hogy egy ilyen helyes fiú meg fogta a kezemet.
-Persze oké részemről jó.-Mondtam.Be jött a nővér és közölte hogy éjjel még bent tartanak de holnap haza mehetek.De jó alig várom hogy holnap reggel legyen.A fiúk el mentek kajáért addig Ami ki tombolta magát hogy kivel megyünk majd bulizni.
-Szerintem be jössz Zayn-nek.-Mondta Amanda.
-Ja persze sőt ki is megyek.-Mondtam nevetve.Lehet hogy tényleg azért fogta meg a kezem vagy csak talán kedves akart velem lenni.Na mindegy majd ki derül. A fiúk vissza tértek mekis zacskókkal a kezükben.Mindenkinek oda adták az adagját és le ültünk enni. Furcsálltam hogy Niall-nél két zacskó van.
-Kajás vagyok.-Mondta teli szájjal és rám nézett. Így telt el az egész esténk meg ismertük egymást nevettünk nagyokat...

 • 4 komi és kövi;) xx Lexa

8 megjegyzés:

 1. Köviiiit drága:))<3

  VálaszTörlés
 2. Kövit KövitKövitKövit <333

  VálaszTörlés
 3. Az alapsztori nem ross, de a helyesírásod egyenesen szörnyű, már megbocsáss... Nem ártana egy kis gyakorlás és egy helyesírási szótár.

  VálaszTörlés
 4. Kedves névtelen!Ez hihetetlen hogy csak neked tűnt fel kérlek ha nem tetszik akkor ne olvasd és a féltékenységedet másoknak irkáld xx:)
  U.I:Köszönöm és sietek<33:)(a többieknek)

  VálaszTörlés
 5. szia!!naon tetszik a blogod!!a kinézet,a sztori minden!!!a zenét h csináltad??mert nekem is van blogom és nagyon tetszik h van zene olvasás közben,mert hangulatot ad az egésznek!!KÖVIT GYORS!!!

  VálaszTörlés