YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. június 26., szerda

§5.Fejezet§

El gondolkodtam azon amit Amanda mondott.Végül is hány ember lenne ilyen figyelmes miután balesetet okozott.Habár lehet hogy csak puszta kedvesség.Amint most itt ülők az ágyban és Zayn arcát nézem,be kell valljam helyes.Az a mosoly azok a feketés szempárok az az arc vonások,a tökéletesen be zselézett haj.Helyes nagyon.De hol lenne egy ilyen fiúnál esélyem?! Max a következő éltben se!
-Na akkor mi most megyünk már késő van.-Mondta Harry és a kezét Zayn vállára tette ki szúrtam hogy Zayn és az én kezemet nézi.Ki húztam a kezemet Zayn keze alól majd barátságosan Harry-re mosolyogtam aki csak egy tudok mindent mosollyal válaszolt.
-Tényleg el álmosodtam.-Mondta Louis miközben ásított egyet.Bele túrtam nagyobb oldal választékomba és halványan el mosolyodtam.Részben bánom hogy el mennek a fiúk annyi hülyeséget csináltak amíg itt voltak.Kardoztak a sült krumplival meg az orrukba dugdosták.Eleinte undi de egy idő után baromi vicces volt.Aztán Louis el ment inni-ért majd vissza jött le ült el kezdett valami roham ki törni belőle majd be kortyolt az italába vért köpött a földre utána pedig le fordult a székről.Azonnal hívtuk a nővért de mielőtt be ért volna Louis fel kelt és el nevette magát.Utána persze a fiúk szét ütötték a karját mi pedig Ami-val néztünk hogy akkor most mi van.Miután észbe kaptunk le szidtuk Louis amikor pont be jött a nővér csak nézett és meg kérdezte mi az a vér tócsa mire Louis el mesélte hogy vörös áfonya nem vér.Ezen szét nevettük magunkat.
-Hát oké Amanda te is mész?-Kérdeztem és Ami-ra néztem aki csak meg csóválta a fejét.
-Állj várjatok még fiúk.-Sejtettem mit akar Amanda ezért elő vettem a telomat.A fiúk fel kapták a fejüket meg álltak és Amanda felé fordultak.
-Csinálunk egy közös képet?-Kérdezte Amanda el fojtott őrjöngésél. A fiúk rám nézettén csak vállat vontam.
-Oké.-Mondták a fiúk egyszerre és Amelia be állt közéjük.Mindenféle hülye pózokat csináltak.Sőt sokszor el is nevettem magamat. Amanda át küldte magától a képeket a fiúk el mentek de meg ígérték hogy holnap is be néznek.Na ja most nem azért de tényleg ennyi jár!
Amanda-val csak beszéltünk és beszéltünk míg magával ragadót az állom manó.

Másnap reggel ki nyitottam a szememet ásítottam egyet és meg fordultam mindenki ott volt a fiúk és Amanda is.
-Jó reggelt.-Köszöntek a fiúk és át adták a reggelimet.Ki nyitottam a zacskót és bele néztem. Starbuckos süti és a kedvenc Lattem.
-De ezt?-Kérdeztem mire Zayn el mosolyodott és meg szólalt.
-El mentettem a telefonomba Amanda számát meg is ijedt hogy ki hívogatja azzal hogy neked mi a kedvenced a Bucks-ból.-Mondta Zayn mosolyogva.
-Vagy úgy.-Mondtam és Zayn-re mosolyogtam.El mélyültünk egymás tekintettében olyan mintha valami Zayn szemeibe irányította volna az én szemeimet.Olyan különös ahogy rám néz.
-Hahoo Lex hoztam ruhát.-Mondta Amanda és ki vette a táskájából.Na persze anya és apa megint vissza mentek Oroszországba dolgozni fogadni mernék rá.
-Anya és apa?-Kérdeztem és éreztem a könnyeimet.
-Nem voltak otthon.-Mondta Amanda és ki csúszott egy könny a szememből. Amanda pedig le törölte.Annyira rossz hogy anyáékat ritkán látom ugyan is Oroszországban van egy cégük és ritkán jönnek haza én pedig itt vagyok Londonba.És igen nagyon fáj hogy alig látom őket emiatt sírok néha néha.
-Mi a baj?-Kérdezték a fiúk és sírásomat látva el szomorodtak ők is.
-Csak a szüleim.-Legyintettem egyet és fel szárítottam könnyeimet.Ki szálltam az ágyból és Zayn-el találtam szembe magamat. Óvatosan felé fordítottam a fejemet és el mosolyodtam.Egymás szemébe néztünk és csak mosolyogtunk.
-Öööö..szóval arrébb mész?-kérdezettem mosolyogva és egy tincset a fülem mögé hajtottam.
-Jaj bocsi persze.-Mondta Zayn majd arrébb ugrott előlem.El vettem Amanda-tól a ruháimat és be mentem a fürdőbe.Be csuktam az ajtót neki dőltem és mosolyogtam.Ajkaimba harapva gondoltam vissza az előző másodpercekre.De úristen hiszen én SZERELMES VAGYOK!Jaj!

*Zayn szemszöge*
Amikor Lexa tegnap fel ébredt a kórházban valami eszméletlen érzés kapott el.Hisz az a lány nagyon szép sőt gyönyörű.Én persze be dobtam magamat le ütőm miközben Harryvel mentünk volna a kis boltba óvszerért az esti koncert utáni bulira.Nagyon meg ijedtem mi van ha valami maradandó lesz neki az apja ki herél engem.Jaj!Lex ki pattant az ágyból én pedig "véletlen" mondom véletlenül pont az útjában álltam.Egymás szemébe néztünk és csak ott álltunk és mosolyogtunk egymásra.Majd meg törte ezt a csodás pillanatot.
-Mi a franc volt ez?-Lökött oldalba Harry és oda súgta csak meg forgattam a szememet és rá néztem ez az én ügyem fejel.De nem értem hogy mi történik velem én szerelmes lennék a lányba?!Jaj!

6 megjegyzés:

 1. eszméletlen jó. :3 mikor lesz kövi rész ?*-*

  VálaszTörlés
 2. nagyon jól írszz*--* siess a kövivel ^^

  VálaszTörlés
 3. Woow , nagyon jó, egy új olvasod vagyok, ma kezdtem , de awww nagyon jó<3 siess, puszi :*

  VálaszTörlés
 4. Egyetértek az elözővel köviiiiit*~~~*

  VálaszTörlés
 5. nagyon várom a kövit :)

  VálaszTörlés
 6. köszönöm és sieteek;)<33

  VálaszTörlés