YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. június 30., vasárnap

§7.Fejezet§

Be hoztam a friss meleg pizzát majd le tettem a konyha asztalra.Be mentem a többiek-hez akik nagyban vitatkoztak két témáról.Gondolom arról hogy hova menjünk.Komolyan úgy éreztem magamat mint az óvodában.Jaj!
-Okés srácok ssssssssssh...-Csitítgattam le őket.
-Mi az?-Kérdezték egyszerre és rám néztek nagy szemekkel.
-Az hogy miért ordibáltok?-Kérdeztem és karba font kézzel és nagy szemekkel rájuk néztem.
-Na szóval a terv a következő vagy Bowling-ni vagy Üvegezni fogunk dönts te.-Adta át nekem a szót Liam. Végre talán egy értelmes ember még rajtam kívül.
-Hát ne gubbasszunk itthon menjünk el.-Mondtam és a többiekre néztem akik helyeselően bólogattak mint az eperfa lombja.El kezdtünk készülődni fel rohantam a szobámba egy két dologért amikor meg láttam az ágyamon egy könyvet félét rajta egy rózsával egy kulccsal és mellette egy levelet.
Gondolom anyáék hagyták itt nekem fel vettem a levelet ki nyitottam és olvasni kezdtem:
"Drága Lányuk sok sikert neked a nyár végéig apáddal dolgozunk kérlek használd ezt a könyvet naplóként,Ölelünk csókolunk Anya és Apa"
Jellemző mikor el mennek mindig kapok valami meg lepit. Bárcsak lenne testvérem,tudom ott van Amanda de akkor is ő még is más.
-Minden oké?-Jött be Zayn kopogás nélkül.Hirtelen hátra fordultam és egy lepődött mosollyal néztem rá.
-Persze csak anyáéktól kaptam egy naplót.-Mondtam majd író asztalomra tettem össze szedtem azt a pár dolgot amit akartam majd le mentünk a Zayn-el a többiek-hez.
-Kész vagyok.-Mondtam majd ki sétáltunk az ajtón és a Bowling pálya felé indultunk.Út közben a fejemet a kocsi ablakának döntve gondolkodtam hogy mit kezdjek azzal a könyvel.Lehet hogy naplóként fogom használni le írom a napomat röviden és végül nap értékelőt is fogok csinálni.
-Meg jöttünk.-Mondta Zayn majd ki szálltunk a kocsiból,be mentünk ki fizettük a jegyünket kaptunk cipőt majd el oszlatunk 2 csapatba.1 csapat: Liam én Zayn és Niall. 2 csapat: Harry Amanda és Niall és Louis.Mi kezdtünk a sorrend is így volt úgy hogy én lettem a második.Hurrá!Ugyanis maréknyi fogalmam sincs a Bowling-ról. Meg fogtam egy szimpatikus golyót és a pálya elé álltam.


-Na jó elég nem tudok Bowling-ozni.-Vallottam be mire a fiúk el mosolyodtak.
-Várj majd én segítek.-Ajánlotta fel Zayn majd a vissza fordultam a pálya felé.Zayn mögém állt,a kezét a derekamra helyezte míg a másikat a labdában lévő kezemre helyezte.A mellkasa hozzá ért a hátamhoz,éreztem minden egyes levegő vételét.Ahogy a teste az ennyiméhez simult fantasztikus érzés volt.Zayn magyarázott valamit de nem bírtam rá koncentrálni ha nem élveztem azt hogy a karjaiba lehetek(még ha nem is szó szerint).Arra eszméltem fel hogy Zayn meg lendíti karjainkat majd a labda el gurul és...Talált.

Új napló:5/5-aszem nagyon kezdem meg kedvelni.
Zayn és én:5/5*-Eszméletlen volt ahogy hozzám ért még most is érzem a hátamon ahogy a mellkasa a hátamhoz simult.
Bowling:5/4-A másik csapat nyert is mi fizettünk mindent a Nandosban.

6 megjegyzés: