YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. július 8., hétfő

§11.Fejezet§

Zayn újra meg csókolt.Istenem élvezem minden egyes csókját.
-Zayn te megint meg csókoltál.-Mondtam mosolyogva és el pirulva.
-Hát valahogy el kellet hallgattatni.-Mondta Zayn nevetve.
-De akkor is Randi lesz.-Mondtam mosolyogva mire Zayn újra magához húzót és adót egy puszit a számra.
-Legyen ahogy akarod.Mondta Zayn.A vér meg fagyot az ereimbe és csak ott álltunk és élveztük egymás társaságát.Bárcsak soha ne érne véget ez a pillanat.Zayn el engedte a derekamat majd fel kapta a kocsi kulcsát és közölte hogy most mennie kell.Sajnos...
-Rendben akkor este.-Mondtam majd Zayn újra meg csókolt.Be zártam az ajtót és azonnal hívtam Ami-t.Elmeséltem neki a csókunkat Zayn-el és azt hogy Josh vár minket.Tényleg Josh.
-Na most lépek Ami.-Dobtam neki egy puszit ő is majd ki léptem a Skype-ból. Elő vettem a Strand táskámat és bele pakoltam egy két dolgot.Elő vettem a fürdő rucimat majd fel húztam rá egy egyszerű ruhát.Mikor kész lettem le ellenőriztem mindent meg kerestem a kulcsot be zártam az ajtót majd át mentem a szomszédhoz,Amanda-hoz.Be csöngettem majd egy kicsit hátrébb álltam.
-Szia Lexa gyere be.-Mondta Amanda anyukája és be engedett.
-Amanda itt van a kis barátnőd.-Kiabált fel anyukája Amanda pedig le kiabált.
-Mindjárt megyek.-Mondta Amanda. Addig én helyet foglaltam a kanapén és beszélgettem Amanda anyukájával.Mire be fejeztük a témát Amanda robogott le a lépcsőn.
-Mehetünk.Közölte majd fel álltunk el köszöntünk az anyjától és a nap fényes London kertes házak utcájára léptünk. Josh nem lakik nagyon messze kb 5-6 házzal lejeb mint mi,ezért nem kocsival mentünk.Milyen hülyén nézett volna már ki.
-Na és milyen volt a csókja?-Kérdezte Amanda csillogó szempárral.
-Jó volt.-Mondtam egy egyszerű választ pedig sorolhattam volna hogy fantasztikus meg stb...
-Istenem képzeld tegnap fel hívott Harry és azt mondta látni akar.-Mondta Amanda és a kezét a szívéhez tette.
-Sziasztok csajok.-Rohant ki Josh egy fürdő naciban így ki dolgozott felső teste szabad volt.
-Szia Josh.-Köszöntünk vissza majd meg öleltük egy mást és adtunk két puszit.Be mentünk a házba onnan pedig ki a kertbe.Le foglaltunk két napozó ágyat arra pedig le dobtunk Ami-val a cuccainkat.Le vettem a ruhát ami rajtam volt. Meg igazítottam a bikinimet és Josh egy folytában engem nézett.
-Hideg a víz?-Kérdeztem majd a medence széléhez sétáltam Amanda-val.
-Nézd meg.-Mondta Amanda majd be lökött én pedig húztam őt magam után Amanda pedig húzta magával Josh-t is.Micsoda kép lett volna ebből.Nagyon sok kép készült rólunk és egy kedvencem is van:
És Josh-nak van egy nagyon aranyos kutyusuk Ábel:
Amanda be ment inni én pedig kettesben maradtam Josh-al. Josh a medencében volt én pedig a lábamat dugtam csak a vízbe és kint ültem a medence szélén.
-Lex csinos vagy.-Mondta Josh én pedig csak el mosolyodtam.
-Ez kedves.-Mondtam Josh-nak ő pedig felém úszott. Josh hirtelen meg fogta a csuklómat be rántott és a víz alá húzót.A víz alatt voltunk amikor Josh meg csókolt.Azonnal el húztam magam tőle és fel úsztam a víz fel színére...

5 megjegyzés: