YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. július 10., szerda

§12.Fejezet§

Alig vártam már hogy Josh is fel érjen a víz fel színére. Először is nem vagyok a legprofibb úszó ép hogy csak tudok.Kettő mi az hogy meg csókol hmm?!Csak úgy.Ez felháborító és pofátlanság Amanda is meg jött fini koktélokkal a kezében.De akkor is Josh kicsit sokat hísz magáról,de az hogy meg csókolt ki verte nálam a biztosítékot.És amúgy is most van egy kialakuló kapcsolatom nem csodálom hogy Zayn nem díjazta azt hogy ide jöjjek mintha érezte volna esküszöm...
-Alexandra minden ok?-Kérdezte Amanda és le ült mellém majd a kezembe nyomott egy kék színű koktél félét.
-Nem semmi sem oké.-Vágtam rá az egyszerű válaszomat.Szeretem Josh-t de mint BARÁT.Ő már nem egyszer próbálkozik nálam de nem szóval ő nekem nem az esettem.
-Mi a baj?-Kérdezte Amanda és a kezét a hátamra tette nyugtatás képen.
-Josh megcsókolt.-Adtam egy választ és amikor ki mondtam ezt a mondatott ott helyben fel robbantam volna majd nem.Ekkor Josh jött a víz fel színére Amanda pedig le feküdt egy napozó ágyra.
-Figyelj Lex sajnálom azt hogy meg csókoltalak de nem bírok az érzéseimnek parancsolni.-Kezdte Josh én pedig csúnyán a szavába vágtam.
-És majd le akarsz valakivel feküdni akkor az én leszek hmmm?-Kérdeztem tőle idegesen.-Vagy ha nem megyek bele akkor meg erőszakolsz vagy mi lesz Josh?-Kérdeztem és a hangom egyre magasabb lett a dühtől ás az idegtől.
-Tudod mit felejtsük el ezt az egészet kezdjünk új lapot mint Barátok.-Emelte ki Josh a barátok szót.
-Oké.-Mondtam és a lábammal az arcába fröcsköltem a vizet.
-Na inkább igyunk én már szomjas vagyok.-Mondtam és ki mentem le feküdtem Amanda mellé az én ágyamra,és el kezdtem szürcsölni a koktélomat.Miután már meg untam a napozás meg fogtunk mind annyian ilyen fel fújhatós matracokat és bele másztunk persze újabb adag koktélokkal.
-Héj Amanda.-Kiáltott fel Josh ugyanis Amanda minden árok ki akarta borítani őt bele a vízbe most ha így bele gondolok legyen.Oda úsztam Josh másik oldalára és én is segítettem Amanda-nak  Josh-t be borítani. Éééés sikerült pár perc szenvedés után sikerült is.Össze pacsiztam Amanda-val majd vissza feküdtünk napozni.Nagyban napozgattam amikor puff alulról Josh a matracom alá nyúlt és vízbe borított.Na jól van meg érdemeltem.Olyan 4-5 óra felé haza mentem és készülődtem a randimra.

6 megjegyzés:

 1. Szia!:)
  Nem rég találtam rá a blogodra és nagyon megtetszett! Imádom *-*
  Szupi lett ez a fejezet is!:) Siess a kövivel:)

  VálaszTörlés
 2. Köviiiit*__________*<3

  VálaszTörlés
 3. nagyon jó lett sőt:)!kövit;)<3

  VálaszTörlés