YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. július 14., vasárnap

§13.Fejezet§

"Nagyon jól éreztem magamat a többiekkel de a napnak még nincsen vége..."Írtam a naplómba és milyen igazam is volt.A napnak még koránt sincs vége.El mentem le fürödtem majd nagy nehezen ki kászálódtam a jó meleg kád vízből és el kezdtem készülődni.Meg szárítottam a hajam és ki vasaltam így nagyon hosszú minimum a popsimig ér ki vasalva.Be mentem a gardróbomba és ruhák után kezdtem kutatgatni. Csak kerestem és kerestem.Azért vagyok ennyire válogatós ruha terén,mert nekem még szinte nem volt randim...Vissza húzódó olyan kicsit magányos egyke vagyok.Miközben a sminkemen agyaltam meg lett a tökéletes ruha.
Nem túl estélyis nem is túl egyszerű.Le ültem a sminkes tükröm elé,és a sminkemen amikor meg jött az ihlet.
A legegyszerűbb  a legszebb. Mondogatta mindig anya amikor el kezdtem sminkelni tanulni.Régi szép idők amikor még anya és apa itthon volt.Jaj!Már megint rájuk gondoltam és egy két könnycsepp hullott le az arcomon.Mennyire hiányoznak de nem gondolok most rájuk csak a randimra,még a végén el folyna a szemfestékem.Készen lettem meg fordultam a széken és a térdemre könyökölve támaszkodtam a fejemmel.Csak bambán ültem úgy mint aki várja a meg váltott.Fel álltam össze pakoltam a táskámba egy két dolgot amikor a telefonom meg csörrent. Demi Lovato Made in The USA a csengő hangom.Oda tipegtem és a ki jelzőn Zayn neve állt. Honnan tudja a számomat,de ez még semmi a neve mellet van egy szív is.Hát ez kész miközben alszok a telomat nyomkodta.Fel vettem majd bele szólta.
-Sziaa mond.-Köszöntem Zayn-nek és akaratom ellenére is el mosolyodtam.
-Szia két perc és ott vagyok.-Köszönt vissza Zayn majd azzal a menettel le is rakta.Még egy kicsit játszottam a telomon a Pou-val amikor fel álltam az ágyamról és ki néztem az ablakon.Zayn már itt volt és lent várt.Gyorsan fel kaptam a táskámat és le mentem hozzá...

6 megjegyzés: