YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. július 20., szombat

§15.Fejezet§

Másnap reggel a nap sugarai az arcomat melengették és arra keltem fel.Nyújtózkodtam egyet majd meg fordultam, a kis Libero-val találtam magamat szemben amint éppen a mancsát nyújtogatja felém.
-Jó reggelt hercegem.-Köszöntem majd nyomtam egy puszit a feje búbjára.Ki kászálódtam az ágyból be mentem a gardróbomba majd fel vettem ezt a szerelést:
Majd be mentem a fürdőbe ki vasaltam a hajam fel tettem egy kisebb sminket és a tv-t néztem.Meg csörrent a telefonom így oda nyúltam volna de nem találtam.Mindenhol kerestem és nem találtam a hívó pedig nem adta fel.Csak kerestem majd Libero fel állt és arrébb ment ekkor láttam meg a telefonomat.Szuper Libero rajta ült.Gyorsan fel vettem és bele szóltam.Zayn keresett.
-Szia édes lenne kedved ma le menni a partra?-Hallottam a vonal túlsó végén Zayn édes hangját.
-Hát izé...-Kezdtem először is kicsit aggódok hogy Zayn mit fog szólni ahhoz ha meg lát bikiniben.De végül el döntöttem.
-Oké és csak te meg én vagy jönnek a többiek is?-Kérdeztem majd Zayn oda dobott egy ühüm-t majd azt mondta hogy szeret és ezzel le is tettük fel mentem a szobámba a ruha alá vettem egy bikinit és össze pakoltam ezt azt.Zayn és a többiek fél órán belül meg érkeztek ugyanis a ház előtt fekete BMW terep járok álltak csak az enyém lógott ki mert az fehér volt.Le mentem be pattantam Zayn mellé és ajkainkat össze tapasztottuk így forró hosszú csókot váltva.El indultunk majd mikor meg érkeztünk ki szálltam a kocsiból ahogy a többiek is.Ekkor meg láttam két barna hajú lányt akit eddig még ne ismertem egyből ki szúrtak ők is engem majd felém közeledtek.Zayn is ki szállt majd kezeinket össze kulcsoltuk.A két lány oda jött hozzám és meg álltak előttem.
-Szia Danielle Peazer de csak Dani.-Mondta az egyik lány és meg ölelt.
-Elenaor Calder de csak El.-Mondta ő is mosolyogva majd ő is át ölelt engem.Oda mentem Amanda-hoz aki Harry??kocsijával jött.Köszöntem neki és a többiek-nek is.Le terítettük a cuccainkat majd meg találtak minket a rajongók így le álltunk fotózkodni. Mindenki akart velem vagy a fiúkkal képet és meg is csináltuk őket.
Kicsit még furcsa de majd meg szokom.Vissza feküdtem a türcsimre amikor egy szőke hajú lányra lettem figyelmes.Ekkor a lány meg fordult és a barátnőihez ment és beszéltek valamit.A lány rám kapta a tekintettét én pedig Zayn-re fordítottam.
-Mi a baj?-Kérdezte Zayn és ajkaink egy centire voltak és majd nem össze értek.
-Zayn nézd az a szőke lány pont olyan mint én ez lehetséges?-Kérdeztem majd Zayn a tekintettét arra a lányra szegezte akit én is láttam de én nem néztem rá ne legyen feltűnő.
-Nem hasonlít rád nyugi.-Mondta Zayn majd meg csókolt.
-Ki akar röpizni?-Kiáltotta el magát Ami majd mind fel álltunk és a hálóhoz sétáltunk röplabdázni hisz milyen lenne a strandolás nélküle.Egész meccs alatt az a lány járt a fejembe.Azt mondják a világon mindenkinek van egy iker hasonmása.Na mindegy.Olyan 4-5 felé Zayn nem haza vitt ha nem magához amit én is furcsálltam.
-Zayn oda adod a laptopod?-Kérdeztem mert Zayn pont azon pötyögtetett.
-Egy csókért.-Mondta majd meg csókoltam és el vettem tőle a gépet.El kezdtem a netten kutakodni valami ikermás kereső programot keresni amikor meg is találtam.Be írtam a nevemet majd fel töltöttem egy képet és mit adott ki azt hittem el ájulók...

7 megjegyzés: