YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. július 22., hétfő

§16.Fejezet§

Be írtam a nevemet majd fel töltöttem egy képet izgultam hogy mit ad ki de türelmesnek kell lenem mert még mindig csak loading van.és mit adott ki,azt hittem el ájulók.Ezt a lányt dobta ki:

A neve Alice Fayne 18 éves és Londonban él.

Ez ez szinte hihetetlen a hasonlóság kísértetiesen ugyan az csak a hajunk más.
-Zayn ezt nézd ez az a lány volt.-Mondtam és Zayn felé mutattam a gépet.Zayn csak legyintett egyet.
-Lex ne törődj már vele.-Mondta Zayn én pedig vissza fordítottam a gépet.
-De Zayn van valami bennem és ebben a lányban.-Magyaráztam Zayn pedig tovább tabbozot. Nem nagyon figyelt rám de nem érdekel. Meg találtam a születési dátumát:1995.Április 14.Na ne pont akkor amikor én is.Na ne ez szinte hihetetlen lehet hogy van valami közünk egymáshoz?!
-Zayn ez ba csaj akkor született mint én.-Toltam a gépet újra Zayn óra alá.
-Lex te bocs hogy ezt kell mondanom paranoiás vagy.-Közölte Zayn majd adott egy puszit az arcomra és folytatta tovább a gépezést.Fel álltam és ki mentem a konyhába a polcról le vettem egy poharat majd a csap alá tetem.Bele engedtem hűs vizet majd ittam belőle egy két kortyot és a pultra helyeztem de nagyon a szélén volt így a pohár a kezemben össze tört.A sok kis darab a véremmel együtt hullt a földre.Csak néztem a le hulló darabokat amint még jobban össze törnek a padlón.Ekkor vettem észre a kezemet ami vérzik.
Ahogy a szilánkok meg vágták a kezemet a fájdalomtól egy könnycsepp majd újabb és újabb könnycseppek gyűltek a szemembe amik a megvágott kezemre estek és a sebet marták ettől még nagyobb lett a fájdalom.Szinte már zokogtam.A fájdalom csak egyre jobban és jobban erősödött.A másik kezemet a vérző kezemre helyeztem,és úgy próbáltam el állítani a vérzést de csak jött és a földre hulltak a vörös cseppek.
-Zayn.-Kiáltottam ő pedig oda jött hozzám kissé rosszul lett a sok vér láttán.Hozott egy vizes törülközőt abba be tekertem a kezemet majd be szálltunk a kocsiba és a kórházba sietünk.
-Mi történt mit csináltál?-Kérdezte Zayn kicsit idegesen nem is csodálom miért ideges.
-Ittam és le akartam tenni a poharat de túl a szélén volt így szét esett a kezemben.-Magyaráztam el neki.Gyorsan be ültünk a kocsiba és a legközelebbi kórházba indultunk.A sebem nagyon fáj és a türcsi is átázott egy kicsit de kb 5 perc múlva ott vagyunk szóval ki kell tartanom még ha nagyon fáj is.Azt mondják a fájdalommal csak a gyengeség távozik,de még ilyenkor is?!Zayn tilos helyre parkolt tuti meg büntetik be mentünk majd egy nővérhez mentünk,aki szólt hogy készítsenek elő egy szabad műtőt ,Zayn belém karolt hogy össze ne esek de már nem bírtam magamat tovább tartani lábaim és térdeim az egész testem fel adta a küzdelmet és a hideg köre estem.Emlékezetem is el vesztettem az utolsó kép amikor Zayn hangját hallom...De miért történik ez velem?!
  • 5 komi és kövi;) xxLexaa

8 megjegyzés: