YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. július 25., csütörtök

§17.Fejezet§

*Zayn szemszöge*
A mai nap tökéletesen indult,amíg Lex meg nem látta azt a csajt.Be kell valljam a hasonlóság kísértetiesen ugyan az ez szinte lehetetten,vagy nem?!
Lex egyből el kezdett keresgélni a netten ez után a csaj után próbáltam le beszélni ne hogy valami gonosz iker hasonmása legyen már csak az hiányozna.Miközben Lex szorgosan keresgélte  a hasonmását én is keresgéltem és találtam egy cikket ami azt írja léteznek hasonmásaink. Pff na persze belőlem egy van,most gondolj bele belőlem még egy persze valószínű. Lex egy folytában csak keresgél míg a laptopot az orrom alá nyomta.Mikor meg láttam az eredményt szinte a szív roham kerülgetett...
Az a csaj akit ma a strandon láttunk ki köpött hasonmása az én barátnőmnek,ez lehetetlen. Biztos talált valami szívató programot.
-Zayn ezt nézd ez az a lány volt.-Mondta Lexa én pedig próbáltam nem törődni vele ez a lány képes lenne fel kutatni,még a föld alól is elő kerítené,biztos vagyok benne.
-Lex ne törődj már vele.-Nyugtattam Lex na z jó lesz.Kiderül hogy van egy eltitkolt testvére mert azért lehet  hogy vannak hasonmások de ennyire csak csak a haj színük nem egy. Lex felállt és ki ment gondolom inni vagy enni.Percekkel később a sikítását hallottam mindent el dobva rohantam a hang után.Mikor meg találtam őt a konyhába és minden csupa vér volt fel kaptam egy rongyot be vizeztem a sok vér egy kicsit fel kavart.
-Mi történt mit csináltál?-Kérdeztem tőle kicsit mérgesen mert a kezéből ömlik a vér konkrétan.Borzasztó volt ezt látni.
-Ittam és le akartam tenni a poharat de túl a szélén volt így szét esett a kezemben.-magyarázta Lex hogy mi történt az el múlt pár percben.Hoztam neki egy vizes rongyot ő pedig a vérző kezére tekerte.Gyorsan be ültünk a kocsiba és a legközelebb kórházba indultunk.Abba a kórházba vittem amikor le ütöttem őt.Jaj!Remélem nem fog mindig oda járni mert történik vele valami.Éppen hogy le parkoltam már húztam ki a kocsi kulcsot és szálltam ki segítettem Lex-nek de még bírta magát ki tudja meddig.Be rohantunk majd szóltam a nő vérnek aki el ment egyből intézkedni bele karoltam Lex-be mert már kezdett sápadni.Inkább bele karoltam,és milyen jól tettem másodpercekkel később már össze esett és a padlón volt.Kiáltottam egy nő vérnek aki intett hogy menjek oda fel kaptam Lexát és oda mentünk a kis műtőhöz.A doki közölte velem hogy nem mehetek be.Remek!Most ülhetek kint és idegeskedhetek.Fel hívtam a többieket értesítettem hogy mi történt.Csak ültem és vártam a csodára...

*Alice szemszöge*
Név: Alice Fayne (Antorcha)
Kor:18.
Élő hely:Egyesült királyság,London.
Magamról:Szerettem az állatokat,imádok zenét hallgatni bár az életem mit sem tökéletes kiderült hogy kiskoromba az igazi szüleim(már ha ilyen embereket lehet szülőnek nevezni)árvaházba adtak egy nagyon kedves család (Fayne család)örökbe fogadott és gondomat viselték.Mikor be töltöttem a 18 élet évemet el mondták az igazságot...
*4-5 évesen*
-Anya én nem tudom úgy érzem hogy nem is vagy az én anyukám.-Mondtam anyának aki csak rám nézett értetlen szemekkel majd könnyek gyűltek a szemébe és puf. Meg pofozott akkor kaptam életemben először pofont.
-Menj a szobádba Alice.-Kiáltott rám anyám el csukló hanggal én pedig sírva fel rohantam a szobámba.
*18 évesen*
-Alice gyere le.-Szólt fel anyám szerencse hogy nem volt bent a Fülesem,le rohantam a lépcsőn majd le vágtam magamat apa mellé a kanapéra.
-Alice beszélnünk kell.-Kezdte apa és le ült velem szembe majd anya is így tett.Kezdek tőlük félni.
-Nem kapok több zsebpénzt?-Kérdeztem és a hangom kezd el csuklani mert anyáék meg rázták a fejüket.Itt nagy baj lehet.
-Nem másról van szó édesem.-Mondta anya és a kezét a lábamra tette és bátorítás képen el mosolyodott.
-Nem tettem semmi rosszat esküszöm és ha arra céloztok még nem voltam fiúval sem.-Mondtam de anyáék újra meg rázták a fejüket.
-Nem drágám nem erről van szó ha nem...-Kezdte anya de itt hatás szünetet tartót.-Mi..szóval nem vagyunk az igazi szüleid.-Mondta ki apa a mondatott én pedig egy fojtó érzést éreztem majd a könnyeim elő törtek és sírni kezdtem.Anya nyúlt volna felém de én el húztam a kezemet és meg ráztam a fejemet fel rohantam a szobámba és csak sírtam.Pár nappal később el kezdtem a családom után kutatni majd meg találtam az igazi családomat.És van egy iker testvérem is...

Egy szokásos unalmas nap.Reggel fel keltem és le mentem anyáéhoz reggelizni.
-Jó reggelt.-Köszöntem majd a tálkámba szórtam müzlit hozzá tejet és enni kezdtem.
-Neked is.-Mondta apa és adott egy puszit az arcomra.
-Szia mindenki.-Jött be a házba Jenna bár nem tudom hogyan csinálja ezt.
-Ma strandra megyünk.-Közölte velem a másik barátnőm Jessica.
-Oké de vigyázatok magatokra.-Mondta anya majd a lányokra nézett.
-Persze ez alap na készülj.-Mondták a lányok én pedig fel rohantam a szobámba fel vettem egy bikinit és fölé egy rucit össze pakoltam a cuccaimat majd le mentem a lányokhoz és el indultunk a strandra le tetűk a türcsiket és rá feküdtünk.A lányok ki szúrtak egy nap tömeget így oda mentünk amikor meg láttuk hogy a One Direction itt van.A lányok nagy rajongók ezért kértek tőlük képet én persze távolról figyeltem az eseményeket amikor ki szúrtam egy barna hajú lányt aki aki..olyan mint ÉN?!Ez hihetetlen és ő is észre vett engem de ez semmi ha jól látom az a lány Zayn Malik barátnője.Ez a lány a testvérem.Úristen csomó kérdés van bennem:Tudja hogy mi ikrek vagyunk?Ő tényleg a testvérem vagy is az ikrem?
-Hahóó Ali mehetünk?-Kérdezték a lányok én pedig fel eszméltem majd vissza sétáltunk a cuccainkhoz.Délután fel haza sétálgattunk mikor nagyon rosszul éreztem magamat,és a kezem is majd szét robbant a fájdalomtól.
-Lányok állj a kezem.-Mondtam és a lányok aggódó tekintettel felém fordultak.
-Mi az Alice?-Kérdezték de nem bírtam válaszolni össze rogytam...

 • 4 komi és kövi;)

9 megjegyzés:

 1. kövii*WWWWW*<333

  VálaszTörlés
 2. nagyon jó lett *-* hamar a köviit:)

  VálaszTörlés
 3. Szia el készült a kritikád! http://kritikatolunkneked.blogspot.hu/

  U.I.: hamar a kövit kezd egyre érdekesebb lenni :)

  VálaszTörlés
 4. Egy ilyen résznél abbahagyni ?? O.o Ez azért már tényleg több a soknál !! :D Gyorsan hozd ám a kövit!!! :D

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jó lett!
  Szeretem ezt a blogot! Nagyon <33333

  VálaszTörlés
 6. köszönöm és sietek<3 xx!

  VálaszTörlés