YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. augusztus 1., csütörtök

§19.Fejezet§

*Lexa szemszöge*
Zayn persze mosolygott én pedig talpig el vörösödtem.Ilyenkor mit kel lépni én mondjak valamit vagy Zayn fogja meg tenni segítség!
-Miért takarod el magad gyönyörű vagy.-Mondta Zayn majd a kezével el vette a kezemet,magához húzót és finom puszikat nyomot a nyakamra majd el kezdte a vékony bőrt szívni.
-Zayn.-Mondtam de Zayn meg sem hallotta ha nem  a fogaival meg csavarta a kis bőrt a nyakamon majd ajkait az ennyimére tapasztotta.
-Zayn honnan tudtad hogy..-Kezdtem de Zayn a szavamba vágót.
-Onnan hogy be csípted a pólódat az ajtóba és ki lógót.-Mondta Zayn majd be nyúlt a térdhajlatomba és be vitt a hálóba.Le dobott az ágyra majd Zayn is le kapta magáról a pólót.Majd le támadott ajkaival és vadul falni kezdte az ennyimét.Zayn egyre lejjebb és lejjebb haladt és minden porcikámra finom puszikat nyomott.Majd le tért a bugyimhoz és le kapta rólam.Le löktem magamról Zayn majd én is meg szabadítottam őt a bokszerétől és a farmerjétől és...
*Másnap reggel*
A napocska sugarai csiklandozták arcomat és világítót a szemebe jelezve,hogy itt az ideje fel kelni. Lustálkodtam még egy kicsit csukott szemmel,majd,egy morgással erőt vetve magamon meg fordultam és Zayn tökéletes arcával találtam szembe magamat.Reggel mikor fel kellek.,mindig ezt akarom látni.Zayn meg simogatta az  arcomat amit én,egy szerelmes mosollyal díjaztam.
-Jó reggelt hercegnő.köszönt nekem Zayn és a beteg kezemet össze kulcsolta az övével.Olyan jó érzés  hogy velem van,segít és támogat mindenben.Egyszerűen imádom őt.
-Szeretlek nagyon.Mondta ki Zayn ez a két szót,majd ajkait az ennyimére helyezte és vadul falni kezdték egymást.Zayn óvatosan meg fogta a karomat majd magára húzott. Kényelmesen el helyezkedtem az ölében,csókunkat meg nem szakítva.Zayn keze a hasamon kalandozott,amikor egy hatalmas ajtó csapódás vetett véget a kis romantikánknak.
-Jóóóó reggelt mindenkinek.Jött be Louis ki tárt karokkal,mint egy herceg.
-Louis a frászt hoztad rám.-Mondtam és le másztam Zayn-ről.
-Este be pótoljuk.-Mondtam majd leheltem egy csókot tökéletes ajkaira.
-Ígérd.-Mondta Zayn én pedig mosolyogva rá néztem.
-Ígérem.-Mondtam ki ezt a szócskát a többiek pedig kíváncsi tekintettel meredtek ránk.
-Itt meg mi történt?-Kérdezte mosolyogva El.
-Majd mesélem.-Intéztem el,de tudtam,addig nem maradnak míg el nem mondok nekik minden egyes részletet. A többiek ki fáradtak hogy mi Zayn-el kényelmesen fel tudjon öltözni.Fel kaptam magamra gyorsan ezt:
Én hamarabb kész lettem ezért le rohantam a lányokhoz majd el vonultunk,ki a kertbe beszélgetni de nem egy sima beszélgetés lesz nem ám,még a kert ajtót is elhúztuk. Le ültem és körém el helyezkedtek a lányok is.
-Szóval tegnap este megtörtént,le feküdtem Zayn-el.-Mondtam lányok pedig fel vihogtak.
-És milyen volt?-Kérdezte tőlem Dani.
-Hogy milyen volt.-Mondtam majd eszembe jutott a tegnap este.Akaratom ellenére is el mosolyodtam.
-Hahó.-Rázta meg a vállam El,én pedig vissza tértem a földre.
-Csodálatos Zayn annyira,annyira oda figyelt és romantikus volt és áááá miden tökéletes volt.-Meséltem el a lányoknak ők pedig mosolyogva hallgatták a tegnap estét...
*Zayn szemszöge*
Lex hamarabb kész lett mint én ezért le rohant.Jó hogy így ki jön a lányokkal.Miután én is elkészültem le robogtam a lépcsőn a fiúk pedig már vártak éppen a kanapén ültek és tv-ztek. Közéjük ültem majd mindenki felé fordult.
-Mi ez a nagy szerelem?-kérdezte tőlem Lou.
-Tegnap este le feküdtünk.-Mondtam és a fiúkra néztem az álluk súrolta a parkettát.
-Most mi van?-Kérdeztem tök természetesen,nem nagy dolog szexeltem a barátnőmmel de ez alap dolog.
-Meg csináltad?-kérdezte nagy szemel Liam.
-Meg hát és kurva jó volt vele.-Mondtam és ki húztam magamat.
-Na ne és ő is akarta?-Kérdezte Niall.
-Talán jobban mint én.-Válaszoltam és a tv-t kezdtem el nézni.
-Első volt neki?-kérdezte Harry.
-Igen.-Válaszoltam egy egyszerű válasszal.
-Azta és szűk volt?-Kérdezte újra.Tudtam hogy minden egyes percről tudni akar.
-Most meséljem el részletesen?-Kérdeztem Harry-től és kérdően néztem rá.
-Aha.-Válaszolta Harry-től.
-Felejtsd el feküdj le Amanda-val.-Mondtam nevetve majd támadt egy hatalmas ötletem.Bár nem hiszem hogy a lányok díjaznák az ötletemet...

6 megjegyzés: