YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. augusztus 14., szerda

§20.Fejezet§

*Lexa szemszöge*
-Amikor azt mondtam hogy mindent részletesen nem pont így értettem.-Mondta nevetve Dani.Erre mi is fel nevetünk a lányokkal.Hát igen kicsit a kelleténél részletesebben meséltem el a  dolgokat,nem baj legalább tanulnak valamit a csajok.Törökülésbe helyeztem magamat amikor a fiúk jöttek ki őrjöngve. Csak annyit éreztem hogy valaki meg ragadja a kezemet és fut velem.Majd meg állt és esni kezdtünk,esés közben két kezet éreztem a derekamon.Víz-be estem,éreztem ahogy száraz testem és hajam hirtelen nedves lesz.Ki nyitottam a szememet és Zayn volt velem szembe majd magához húzót és meg csókolt hossza és szenvedélyesen a víz alatt.Olyan romantikus volt.
Fel úsztam a víz felszínére,ahova Zayn is csatlakozott.Úgy látom nem csak mi voltunk ott a medencében mert egyre több fej jelent meg a víz felett,a medence széléhez úsztam majd erőt vetve magamon fel húztam magamat és oldalra ültem onnan pedig már fel álltam.Minden szem főleg Zayn-é rám szegeződött.Most meg vajon mit néznek rajtam?Mikkor már nem bírtam meg kérdeztem vajon mit néznek rajtam ennyi ideig néma csendben.
-Mi van?-Kérdeztem mire Zayn a fejét a pólóm felé bökte.Fehér és át látszik mindenem..Basszus szép volt Antorcha. Gyorsan próbáltam magam takarni de végül bele ugrottam a vízbe ,hát így legalább nem lát senki sem.Oda úsztam Zayn-hez akinek perverz mosoly csúszott az arcára.
-Ne nevess ez is miattad van.-Mondtam majd a kezemet a nyaka köré fontam és meg csókoltam.Miután ki játszottuk és ki éltük a gyerek korunkat ki másztunk a medencéből és csak úgy ömlött le rólunk a sok víz.Mintha egy kisebb vízesés lett volna mindenkin.Ki csavartuk a ruhákból a vizet majd adtunk kölcsön a többieknek pár cuccot legalább is addig amíg meg nem szárad.A napra ki tettük a vizes ruhákat pár óra múlva pedig jó száraz lesz minden.
-Hát ez klassz volt.-Mondta Amanda mi pedig hevesen bólogattunk.
-Az de melyik féleszűnek jutott eszébe ez a kis kaland?-Kérdeztem majd a fiúkra néztem kérdő tekintettel,nem is kellet hozzá sok idő minden fiú Zayn-re mutatott.,úgy tudtam de úgy.Csak kérdő tekintettel meredtem Zayn-re aki már egyből nyitotta a száját.
-Nem az úgy volt hogy Niall ötlete volt.-Mondta halál nyugodtan Niall pedig a szívéhez kapta a kezét és gyilkos tekintettel meredt Zayn-re. Ősszintén mintha csak magamat hallottam volna másra fogni a dolgot,dettó ugyan ilyen vagyok.
-Nem igaz Lexa el ne hidd én ilyet soha nem is tudnék tenni.-Magyarázkodott Niall én pedig egy persze tudom jól mosollyal válaszoltam.
-Tudom Niall te rendes srác vagy.-Mondtam majd Zayn-re mosolyogtam,és össze fontuk ujjainkat Zayn-el.
-Tudjátok mit üvegezünk.-Jött ki a hirtelen ötlet Louis-ból.
-De mit?-Kérdezte Eleanor Lou-tól. Milyen édesek ahogy szerelmes pillantásokkal merednek egymásra.
-Pillanat.-Mondta Louis majd fel állt és ki rohant a konyhába.Nem sokára vissza tért egy üveggel a kezében.
-Ez komoly,veletek életveszély játszani pláne felesz vagy merszt.-Mondtam és a fiukra néztem akik csak el mosolyogták magukat.Zayn és Harry össze néztek.Jaj!.Ez nem jó ez így nem lesz jó.Már most érzem hogy mi lányok nagy veszélyben vagyunk.
-Oké kezdtek.-Kiáltotta el magát Louis aki már rég a földön ült török ülésben mi pedig még csak most helyezkedünk el a talajon.Mitől ilyen aktív ez a gyerek.Na és Niall,Niall most jött vissza a konyhából,egy nagy adag pop-cornnal a kezében.
-Harry.-Kiáltotta el magát Louis. Ajaj Ami vigyáz.
-Felelsz vaaaaagy bátor vagy?-Kérdezte Louis és alsó ajkába Harapott.
-Merek.-Mondta lazán Harry és bele túrt a hajába.Istenem kész vagyok ezektől a fiúktól mindig el vannak azon hogy áll a hajuk.Miért ilyen fontos hisz most úgy sem mennek sehova.
-Oké menj oda Amanda-hoz és csókold meg.-Mondta ki a vég ítéletet Louis. Harry lazán fel állt majd Amanda is így tett gondolom magában Amanda tombolt és sikoltozott és azt kiáltotta hogy Harry Styles le fog smárolni. Harry egyre jobban közeledett Ami felé majd meg történt,meg csókolták egymást hosszan.Mi pedig a háttérben húúúú-ni kezdtünk.Fel álltam és ki mentem egy kis nassi-ért majd észre vettem hogy el ered az eső.
Nem jó de hogy lehet hogy nem rég még a medencében hülyültünk most meg már esik mintha dézsából öntenék. Nem jó így ilyen esőben kint.Fel kaptam egy csokit majd vissza tértem a többiek-hez. Kényelmesen el helyezkedtem és Harry pörgetett nálam állt meg,nem is baj de ekkor valaki csöngetett az ajtón,egy nagy villámlás kíséretével. • 4 komi és kövi;)

8 megjegyzés:

 1. juUuj a legjobbnal meg olsz engem aaaj gyorsan a kovit*-------*<3

  VálaszTörlés
 2. Juj nagyon jó lett!*-* Hamar a köviit:)
  Van egy kis meglepim a számodra:) http://lorenandjennalife.blogspot.hu/p/dijak.html a 4. díjnál van a blogod címe:)

  VálaszTörlés
 3. Tok joo lett :3 remelem hamar hozod a kövit!!!:)

  VálaszTörlés
 4. gratulálok nagyon jó lett siess a kövivel;)) xx!

  VálaszTörlés
 5. Omg ki aaaz ha???? Sies kerlek mar nem birom:D<3333333333

  VálaszTörlés