YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. augusztus 23., péntek

§21.Fejezet§

És drágáim meg hoztam a kövi részt nagyon jó olvasást és sok komit:) nagy puszi xxLexaa#

Kényelmesen el helyezkedtem és Harry pörgetett nálam állt meg,nem is baj de ekkor valaki csöngetett az ajtón,egy nagy villámlás kíséretével.Vajon ki lehet gondolom valaki aki meg ázott és fázik segítséget kér vagy valami hasonló. Harry szó nélkül fel állt majd ki ment az ajtóhoz.Mi néma csendbe vártunk majd Harry fel kiáltott.
-Jóságos úristen.-Mondta Harry mi pedig össze húzót szemöldökkel vártuk a folytatást.Ajtó csapódást hallottunk az az idegen be jött a házba. Harry vissza tért a nappaliba de olyan arcot vágott mint aki kísértetett látott.
-Adjatok két percet.-Mondta és a kezét fel tette fej magasságban.Mi a fenne ütött ebbe a gyerekbe?!.Kintről hallani lehetett egy két szót hogy "te ki vagy" meg hogy" mintha klónok lennétek" és " az lehetetlen".Ennyit tudtunk le szűrni a beszélgetésből majd percekkel később Harry meg jelent az ajtóban mi pedig kérdően néztünk rá.Ekkor a háta mögül be lépett egy magas szőke hosszú hajú lány.Éreztem hogy mellkasom össze szűkül és levegőért kapkodom majd az utolsó emlékem az a lán,és minden el sötétül előttem.

*1-2 órával később*
-Mi történt velem?-Kérdeztem majd a többiekre néztem akik a kanapé körül ültek,és engem lestek.Nem bírtam már ezért fel ültem bár kicsit meg imbolyogtam és mindenki a karomért nyúlt el ne esek.Körül néztem sehol semmi különös vagy idegen arc.Csak a többiek akik eddig is itt voltak.Körbe forgattam a fejemet mintha kutatnék keresnék valamit vagy inkább,valakit.Semmi különöst nem találtam ekkor meg láttam egy szőke hajú lányt velem szembe ülni a fotelban.Az a lány olyan volt mint én csak szőkében.
-Mit keresel te itt és mit akarsz?Kérdeztem kicsit mérgesen ha minden sejtésem igaz akkor ő Alice Fayne az "ikertestvérem" bár nem tudom.A lány a mérges hangomtól kicsit össze rezzent majd válaszra nyitotta száját.
-Alice vagyok és te pedig az én ikertestvérem,egy petéjű ikrek vagyunk csak engem árvaházba adtak te pedig a szüleinkkel maradtál.-Mondta Alice én pedig fel álltam és ő is így tett.A hasonlóság kísérteties.Közelebb léptem hozzá hogy jobban meg tudjam őt nézni.A szeme a foga a mosolya az alakja egytől egyig ÉN.
-Mink jöttél ide?-Kérdeztem már kicsit higgadtabban.Ő pedig egyből válaszolt.
-El mondtam a nevelő szüleimnek hogy meg akarlak téged találni mire össze vesztünk és azt vágták a fejemhez vagy ők vagy te erre téged választottalak hisz még is te vagy a családom és nem ők.-Válaszolta újra Alice a többiekkel pedig figyeltük a meséjét amit éppen elő ad.
-És szerinted el hiszük.-Vágtam a fejéhez majd egy könnycsepp hullt ki és folyt végi arcán.Olyan rossz elő érzettem van Alice-l kapcsolatban.Bár nem kellene ezt ki nyilvánítanom.
-Sajnálom nem így akartam.-Mondtam és zsepi-ért nyúltam és oda adtam Alice-nek ő pedig bele fújta az orrát.Jó hangosan majd rám nézett.
-Meg ölelhetlek?-Kérdezte kicsit taknyos hangon én pedig a többiekre néztem akik egy nem tudom a választ fejjel néztek rám vissza.
-Hát persze.-Mondtam és meg öleltem az ikertestvéremet.Most hogy bele gondolok van egy ikertestvérem aki meg talált és számít rám.Jaj!Most mi legyen segíts istenem.!Most mit tegyek?!
-Gyere meg mutatjuk a szobát.-Mondta Zayn majd Alice és én követtük őt fel az emeletre a fiúk pedig fel hozták Alice cuccát az emeletre a lányok is követtek minket.Én már sejtem Zayn melyik szobát adja oda Alice-nek. Zayn be nyitott a vendég szobába és éppen Libero nyaldosta a tappancsát.El is felejtettem mondani Zayn őt is ide hozta ahogy ő hívja kis bolhazsákomat.
-Jézusom ez egy vadállat.-Sikította el magát Alice én pedig halál nyugodtan be léptem a szobába fel kaptam Libero-t majd ki sétáltam vele.
-Oké a szobád mellet van a fürdő nyugodtan rendezkedj be mi lent meg várunk.-Magyaráztam el majd el mentünk a többiekkel le a nappaliba.Gondolom Alice le fürdik mivel kicsit koszos és vizes is volt.Le mentünk majd be kapcsoltuk a tv-t el döntöttük hogy meg nézünk egy filmet míg Alice készül utána pedig meg látjuk...

 4 Komi és Kövi;) 

6 megjegyzés: