YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. augusztus 30., péntek

§22.Fejezet§

-Készen vagyok.-Hallottunk a hátunk mögül egy vékonyka hangot.Mindannyian hátra kaptuk fejünket,és Alice állt ujjait össze fonva és lábával körözgetve figyelt felénk. Csak bólintottunk hogy foglaljon helyet,ő pedig kicsit meg szeppenve helyet foglalt mi pedig a tekintetünket rá szegeztük.
-Hát...van valami öltetettek?-Kérdezte félénken,én pedig enyhén szúrós tekintettel néztem rá.
-Nincs.-Mondtam kicsit szárazon,mire Zayn kicsit meg szorította a kezemet,jelezve hogy legyek normális vele.Könnyű azt mondani,végül is nem az ő el titkolt testvére állított be ide,rombolva szét mindent. Komolyan ez olyan mintha én,ki néznék egy szimpatikus lakást,és be csöngetnék,oh hello a tesód vagyok had lakjak itt.Na jó nekem ez így,sok nagyon,ki pillantottam az ablakon az idő  járás szép.Ez az el megyek egy kicsit friss levegőt  szívni.
Nehezen de a többieket,le rázva értem ki az ajtón és mentem a vak világba.Tényleg hova menjek csak sétálgassak,vagy csináljak valamit konkrétan.Ezen gondolkodva be értem a központba,ahol meg láttam szimpi boltokat,végül is senki nem  bánná.Ezekkel a go gondolatokkal rontottam be az üzletbe majd egy köszönés után már meg támadtam,az új kollekciókat.Még szerencse hogy nálam volt a kártyám na meg Zayn kártyája is.Miután ki kutattam a jó dolgokkal el mentem fizetni,és meg támadtam a kövi boltot ami a Dr. Martens bakancs bolt volt.Ki néztem és vettem egy két na jó 3 pár cipővel távoztam a boltosok legnagyobb örömére ugyan is ez is új kollekciós volt,ami nem volt olcsó mulatság.Mindig ilyenkor kell az új dolgokat be tenni?!Korul tekintettem London utcáin majd vettem egy mély levegőt ez után a Topshopba mentem,természetesen új árú amiből  csak pár dolog hiányzott nekem de azok nem nyerték el tetszésem.Ki tértem a boltból újabb táskákkal a kezemben. Ezután el döntöttem be megyek és iszok valamit a StarBucksba-n. Léptem volna le a járdán amikor egy nagy terepjáró állt be elém.
-Figyelj már oda.-Kiabáltam oda a sofőrnek mire le húzta az ablakot,és a kocsiban Zayn ült.
-Kedves de be érem egy szeretlek bókkal is.-Mondta Zayn és reám nézett gyönyörű szemeivel.
-Egyedül?-Kérdeztem mire Zayn bólintott.
-Szállj be.-Mondta én pedig meg rázta a fejem.Zayn el hajtott csak néztem utána,amikor meg láttam hogy csak le parkol.Nagy kő esett le a szívemről.Be tetűk a cuccaimat,és be zártuk a kocsit,egyik percben pedig Zayn puha ajkait éreztem az ennyimén.
Kezeinket össze kulcsolva mentünk be kávézóba.
-Milyen névre lesz szépségem?-Kérdezte a pultos srác,komolyan Zayn csak pár méterre megy el és már rám tapadnak,szerencsémre Zayn meg hallotta és egyből oda jött hozzám hátulról pedig át karolt.
-Ha még egyszer ezt mondod számolgathatod a fogaid.-Mondta Zayn a srác pedig gyorsan el iszkolt és már is csinálta a két kávét.Egy velem egy idős lány adta,már ki a meleg italokat.
-Egészségetekre,és lehet egy kérdésem?-Kérdezte aranyos bájjal mi pedig Zayn-el össze néztünk,majd bólintottunk egyet.
-Mit csináltattok a munka társammal,olyan meg rémült arca van.-Mondta a kis szolgáló lány.Zayn-re néztem és a kezemet a szám elé tettem,ne lássa a csajszi hogy nevetek.
-Hát csak beszélgettünk.-Mondta Zayn,tök normálisan,én pedig fel nevettem.Már nem bírtam tartani,hogy ne nevessek,és Zayn válasza,na ott már nem bírtam és fel nevettem a csaj meg rám nézett.Gyorsan meg fordultam majd vissza és belül számat harapdáltam hogy megint ne nevessem el magam.
-Okééé.-Mondta a lány el húzva az é betűt.Ezután össze kulcsoltuk kezünket,és távoztunk amikor egy vékony magas nyávogó hangra lettem figyelmes.
-Lexiii.-Nyávogta valaki óvatosan hátra fordultam és magamban imádkoztam...

6 megjegyzés:

 1. Juj nagyon jó rész lett!*-* Alig várom a kövit!:)

  VálaszTörlés
 2. http://barkacskezek.blogspot.hu/2013/08/egy-kis-off-mert-dijat-kaptam.html DÍJRA JELÖLTELEK!

  VálaszTörlés
 3. Istenem*-* ez annyira jó lett!*.*
  IMÁDOM a blogod!!!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó lett !Imádom a blogod..alig tudom kivárni a következő részeket! Szóval siess légyszi ! :D

  VálaszTörlés
 5. Gratula nagyon ügyi vagy*---*<33 :)

  VálaszTörlés