YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. szeptember 4., szerda

§23.Fejezet§

Ezután össze kulcsoltuk kezünket,és távoztunk amikor egy vékony magas nyávogó hangra lettem figyelmes.
-Lexiii.-Nyávogta valaki óvatosan hátra fordultam és magamban imádkoztam...

Teljes egészében meg fordultam,és ki volt ott,na ki?Hát persze hogy a testvérem,nem is az a gond hogy meg talált,ha nem az,hogy a fél utcát fel verve,ezzel feltűnést,és kíváncsi tekintetteket keltve fel üvölti a nevem.Tényleg muszáj volt ezt, istenem?!
-Szia már úgy hiányoltam, a társaságod.-Válaszoltam és hangomban észre lehetett venni némi szarkazmust.Tényleg,tényleg miért ver engem ennyire a sors?!Most hülyének fogtok hinni de szerintem ez a csaj gonosz...Nem szimpatikus nagyon nem.
-Csináljunk valamit együtt mint két testvér,meg van menjünk el a big ben-hez.-Mondta az öltetett én pedig egy lepődött mosollyal néztem és figyeltem tovább a beszédét.
-Oké de két perc.-Mondta Zayn majd el engedte a kezem és a kocsi-hoz futott,gondolom hogy fel vegye a fullcapot és a napszemcsit azért hogy ne ismerjék meg már a nagy tömegben.
-Menjünk.-Mondta mikor vissza tért majd a kezemért nyúlt és ujjainkat össze fonva mentünk a nevezetességekhez.Pár perc séta alatt már oda is értünk,Alice nagy szemekkel figyelte a város minden egyes mozdulatát.
Fel néztem a hatalmas toronyra,és Alice is így tett.
-Zayn neked miért kellenek ezek?-Kérdezte és le vette Zayn-ről a sapit és a szemcsit. Na igen,ez az amit nem kellet volna,sikoltozó lányok gyűltek körénk.
-Alice.-Kiáltottam rá,ő pedig össze rezzent,hangom hallatán.
-Sajnálom nem tudtam hogy Zayn menő.-Mondta kislány hangon,és egy kicsit összébb húzódott.
-Tényleg nem lehetsz ilyen,alig tudok Zayn-el lenni, tényleg köszi.-Mondtam,és már szinte alig bírtam fékezni magam,a dühtől.Azért vágtam a fejéhez hogy alig tudunk Zayn-el együtt lenni,mert mindig fotózás,vagy interjú,vagy koncert.És hogy most,hogy ő is be állt a képbe,még kevesebb időt tudunk együtt tölteni.Kitombolva magam,le vágódtam egy nagy sóhaj kíséretére egy padra majd arcomat két kezemmel támasztottam.Ez az első hibája,csak legyen egy véletlen,vagy nem tudom.A nagy tömeget néztem ahogy Zayn a rajongókkal fotózkodik és írja alá a képeket majd arra lettem figyelmes hogy egy rajongó kérdezhetett valamit mert Zayn felém mutatott.Ki húztam magam,és kedvesen el mosolyodtam és egy puszit dobtam Zayn-nek,mire pár rajongó engem is meg támadt,hogy adjak képet meg alá írást.Ez, jól esett kedves dolog,nem akartam két tömeget ezért,át verekedtem magam,és oda mentem Zayn-hez,aki egy kedves mosollyal díjazta érkezésem.Egyből kezemért nyúlt majd a kezemet a hátunk mögé húzta csomó telefon csattogót amikor együtt voltunk Zayn-el. Miután le tudtuk a nagy tömeget,Alice-t láttuk meg amint éppen egy fiúval bájolgott.
-Alice,gyere,megyünk haza.-Mondtam és feléjük közeledtem.Úgy látom,nagyon jól el vannak mert mosolyognak egymásra.Na,itt még lesz valami.
-Alice gyere.-Mondtam és figyeltem hogy kedvesen szóljak hozzá. Alice felém kapta tekintettét,majd vissza a fiúra.
-Várj egy kicsit,menjetek,én majd haza találok.-Mondta egy kedves mosoly kíséretében én pedig nagy szemekkel bólintottam egyet.Oké,hát legyen ha így akarod.
-Reeendben.-Mondtam kicsit el húzva az e betűt.Vissza lépkedtem Zayn-hez aki egyből magához húzott és lágy csókot nyomott ajkaimra.Én is vissza csókoltam,majd bele mosolyodtam csókunkba.
-Be pasizott?-Kérdezte Zayn,én pedig meg vontam a vállam.
-Akárcsak én.-Mondtam és fel nevettem,Zayn pedig meg forgatta a szemét.Vissza mentünk a kocsihoz és be ültünk a kocsiig vezető úthoz,folyamatosan szívtam Zayn vérét a mi van ha.Konkrétan szét nevettem magamat,Zayn is néha néha nevetett,főleg amikor le csapott az ajtóval résznél.
-Néző pont kérdése,hogy mennyire vicces az hogy le csaptál.-Mondtam és be csatoltam az övemet.
-Szerintem az.-Mondta Zayn és el mosolyodott.Ha bele gondolok az,hogy Alice levette Zayn álcáját,részben jó volt más részt,meg tudtam volna ölni.Az út viszonylag csendben telt amíg Zayn nem kezdte el erősen a vissza pillantó tükörbe nézni. Furcsálltam,így meg törve a csendet meg kérdeztem őt.
-Zayn mi az mit látsz?-Kérdeztem össze ráncolt homlokkal,amikor már fel adtam és én is bele néztem a vissza pillantóba és azt hittem ki esik a szemem,a látványtól...

4 megjegyzés: