YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. szeptember 9., hétfő

§24.Fejezet§

-Zayn mi az mit látsz?-Kérdeztem össze ráncolt homlokkal,amikor már fel adtam és én is bele néztem a vissza pillantóba és azt hittem ki esik a szemem,a látványtól...

Alice fut,a mi kocsink után.Ez mire nem képes komolyan a szemem majd ki esik egy ilyen forgalmas úton rohangál utánunk inkább csörgetett volna meg,hogy álljunk le de ilyet,épp eszű ember nem tesz!
Nem ezt nem bírtam tovább,nézni ezért ijedt tekintettel kiáltottam Zayn-re.
-Állj.-Mondtam mire Zayn erősen le fékezett,ha nem lettem volna be kötve akkor lett volna egy lila pukli a fejemen.Ezért kötöm be magam soha nem tudom mikor kell le fékezni.Zayn meg állt gyorsan ki csatoltam az övem és a kocsi háta mögé mentem és meg vártam amíg Alice ide fut.Hogy juthat ilyen az eszébe,eleve normális ember nem csinál ilyeneket.
-Köszi hogy meg-meg-meg vártál.-Mondta Alice lihegve én pedig ki nyitottam neki a kocsi ajtót ő pedig be ült és nagy hangos levegő vétellel kezdett beszélni.
-Először is én kezdem,hogy jutott eszedbe ilyen?a telefonod dísznek van,vagy mi?Alice el is csaphattak volna,térj már észhez,és ennyi erővel miért nem fogtál egy taxit ha?-Kérdeztem és miközben oktattam,hátra fordultam,Alice meg még csak kapkodta a levegőt.-Ja és szívesen,de ha nem vártunk volna meg akkor mi lesz?tovább üldözöl minket?-Kérdeztem fel vont szemöldökökkel.
-Ne-nem de hát nem találtam ha-haza,és akkor lá-láttalak meg titeket.-Magyarázta én pedig homlokon csaptam saját magam.Istenem nem érti még a lényegét a dolognak.
-Alice oké de nem érted hogy akár el is csaphatott volna valaki?-Kérdeztem vissza,ő pedig be látóan rám nézett.
-Hát igazad van...-Mondta és le sütötte a szemét.
-Nem haragszom,félre ne értsd de ennek a vége,baleset is lehetett volna.-Magyaráztam el neki.Remélem már fel fogta...
-Oké legközelebb,szólok nektek vagy csinálok valamit,de nem futók utánatok ígérem.-Mondta én pedig szem forgatva vissza ültem normálisan az ülésbe.

Az út haza felé nagyjából csendbe telt,és mivel el fáradtam,kicsit lejjebb csúsztam az ölésen össze fontam karomat magam előtt,és le hunytam a szemem,és próbáltam egy kicsit piheni,bár fölös volt mert hamar haza értünk.
-Haho cica itt vagyunk.-Rázott meg kicsit Zayn én pedig vettem egy mély levegőt,és ki szálltam a kocsiból.Ki szállva nyújtózkodtam egyet,majd a csomagtartóhoz sétáltam.Ki vettem a csomagjaim és Zayn is segített. Zayn be zárta a kocsit majd be léptünk a nagy házba.
Mikor be lépek mindig meg csap,egy nagyon finom illat,Zayn illata.Annyira otthonos és szép.
-Akkor...én a szobámba,leszek.-Mondta Alice és a lépcső felé mutatott.
-Rendben,menj csak.-Mondtam egy kedves mosoly kíséretében majd Alice fel rohant a lépcsőn és csak egy ajtó csapódást hallottunk.Igen,örülők magamba,senki nem zavar,csak én meg Zayn,hmmm jól hangzik.
-Zaaayn.-Szólítgattam őt de semmi válasz,közbe el mentem be kukkantottam a nappaliba de nem volt ott.
-Zaaayn hol vagy?-Kérdeztem,mézes mázos hangon majd végre egy hangot hallottam meg.
-Konyhában babe.-Hallottam Zayn mély hangját én pedig,gyors léptekkel haladtam meg a konyha felé.És tényleg ott volt Zay,az ajtó fél fának támaszkodtam és Zayn figyeltem.El rugaszkodtam majd Zayn-hez sétáltam lassan majd be álltam elé a kezeimet a nyaka köré fontam ő pedig le tette ami eddig a kezében volt és a kezét a derekamra helyezte.Egymás szemében néztünk mélyen majd,arra eszméltem fel hogy Zayn puha ajkai az ennyimén vannak és vadul falják.Zayn a térdhajlatom alá nyúlt,és fel tett a konyha pultra.Zayn keze a pólóm alatt volt és simogatta hasam,hátam amit csak elért.Éppen vette volna le a pólóm és én is róla az övet amikor egy alak állt tátott szájjal a konyha ajtónál...

Hát Heloka:) itt van az újabb rész...No com. Milyen lett őszintén kérlek komizzatok adjatok ötleteket stb meg köszönném és 5 komi és hozom az újabb részt Nagy Puszii:* xx Lexaa

9 megjegyzés:

 1. Miért mindig a legjobb részeknél hagyod abba? Amúgy nagyon jó rész lett :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó rész lett!*-* Alig várom a kövit:)

  VálaszTörlés
 3. nagyon imádom a blogodat...tökéletes ez van! és a kövit minél hamarabb!:)

  VálaszTörlés
 4. egyet értek az előzővel van egy csodás blogod és jól írsz és jöhet a köviii:33

  VálaszTörlés
 5. abszolúúút a kövii részecskét:33!

  VálaszTörlés
 6. Alig várom a kövit:)

  VálaszTörlés
 7. imádtam kööövii*---*<33

  VálaszTörlés