YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. szeptember 20., péntek

§25.Fejezet§

Éppen vette volna le a pólóm és én is róla az övet amikor egy alak állt tátott szájjal a konyha ajtónál...
-Úristen.-Mondtam és le húztam Zayn pólóját ő pedig az én pólómat.Tényleg néhány embernek luxus kopogni vagy szólni?Miért kell a másik életét ez esetben végig  nézni?!
-Kopogni,ki fog?-Kérdeztem,fel vont szemöldökkel.
-Nem hozzád jöttem,és Zayn kölcsön tudnád adni a fúródat?-Kérdezte Danny a szomszéd srác.
-Komolyan fúró?-Kérdeztem vissza.Hát ki az az ép elméjű aki neki áll furkálni,este 7-8 felé?!
-Le szakadt a polc naa.-Állt a maga védelmére Danny.
-Hé srácok...-Kezdte Alice de meg állt,amikor meg látta Danny-t.Kedvesen rá mosolygott majd kezet fogtak és hosszan egymás szemébe néztek.Ez a lány egy pasi faló,előbb a big-bennél most meg Danny...
-Danny csajozol vagy szerelsz?-Kérdezte Zayn,és el ment mellettem ki gondolom a garázsba a fúró gépért.Ekkor Alice nagy lepődött arccal és mosollyal felém közelített.
-Huh,ki ez a szív döglesztő?-Kérdezte Alice és a konyha pultra könyökölt.
-Tényleg Alice,tényleg.-Mondtam vagy is adtam választ a kérdésére. Alice csak fel vont szemöldökkel és kérdő pillantásokat vetett rám.
-Mi a bajod?-Kérdezte kíváncsian és közelebb jött hozzám.Én pedig keresztbe helyeztem lában és ki húztam magamat,de még a pulton ültem.
-Előbb a big-ben-es srác most Danny,ki lesz a kövi Zayn?-Kérdeztem,poénkodva és mutató ujjammal meg löktem homlokánál,és egy kicsit hátra bólintott a feje.
-Jaj ne parázz már nagy lány vagyok.-Mondta és el vett egy almát a gyümölcsős tálból.Szólni akartam de már késő volt. Alice bele harapott a mű gyümölcsbe és fogát fájlalva meredt a gyümire.
-Tényleg,nagy lány.-Mondtam ekkor Zayn és Danny jött be hatalmas vigyorral az arcukon.
-Aha,de ne félts.-Mondta Alice én pedig le pattantam a konyha pultról majd válaszoltam.
-Oh Oh Really Don't Care.-Énekeltem Demi Lovato számát,és háttal fel tettem egyik kezem és integettem.Fel mentem a lécsőre majd Zayn rohant utánam.
-Mi van?-Kérdezte és fel rohant hozzám és meg álltunk a lécső fokon Zayn össze fonta ujjaimat az övével majd mélyen a szembe nézett.
-Danny el ment?-Kérdeztem mire ekkor lépet látó körömbe Danny és középső úját a magasba tartotta ezt nekem célozva mert azt akarom hogy menjen haza.
-Vicc zsák imádlak.-Kiáltottam Danny után ő pedig mielőtt ki lépett volna az ajtón dobott nekem egy puszit.Mióta meg ismertem Danny-t állandóan húzzuk egymást,soha nem ússzuk meg egymás be szólásai és oltásai nélkül.
-Na mi  a baj babe?-Kérdezte újra Zayn,majd egyik kezével meg simogatta arcom.
-Hmmm nem tudom,tudsz rajtam segíteni?-Kérdeztem kacéran,mire Zayn perverzen el mosolyodott.
-Meg próbálhatom.-Mondta Zaym majd fel kapott,én pedig mosolyogva fel kiáltottam.
-Shhh...Alice meg hall,minket.-Suttogta szinte alig hallhatóan Zayn.
-Akkor,az a te hibád lesz--Mondtam Zayn pedig le dobott,az ágyra és le kapta magáról a pólót,ezzel meg könnyítve dolgomat,de én viszont imádom le szedni izmos testéről a pólót.
-Na de azt én,akartam.-Mondtam Zayn pedig felém kerekedett és le támadott puha ajkaival. Nyelvem be jutásért könyörgőt amit Zayn meg adott.Féltem,hogy meg fulladt számtól,és nyelvemtől,annyira heves voltam.De tetszett neki popsimba markolt és ölébe helyezett ezzel én kerekedtem fölé.
-Hmmm,de be vadultál.-Mondta Zayn és  még jobban mint az előbb,a popsimba markolt.Zayn le cibálta rólam nagy nehezen a pólót én pedig ahogy tudtam,segítettem neki.Kezem nadrágjához vándorolt,ki csatoltam övet ki gomboltam szűk nadrágját és le húztam a cipzárt.Zayn is így tett,romantikánkat egy ajtó nyitás vetett végett és egy személy lépet be el kerekedett szemmel...

5 megjegyzés: