YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. szeptember 27., péntek

§26.Fejezet§

Kezem nadrágjához vándorolt,ki csatoltam övet ki gomboltam szűk nadrágját és le húztam a cipzárt.Zayn is így tett,romantikánkat egy ajtó nyitás vetett végett és egy személy lépet be el kerekedett szemmel...

-Hát..ööö izé sajnálom.-Kezdte,én pedig le löktem magamról,szegény Zayn,aki mellettem landolt az ágyon.Kezemmel el takartam szabad felső testem Zayn pedig csak szenvedett mellettem.
-Na mond mi kell?-Kérdeztem fel vont szemöldökkel.Tényleg,muszáj Alice-nek,és mindenki másnak kopogás nélkül az emberre rontani?Bezzeg ha én,nem kopognék,ki törne a világ háború,annyira túl reagálná az illető.
-Semmi,csak azt akartam mondani...-Itt el csuklót Alice hangja.
-Hogy?-Kérdeztem,és még jobban fel vontam,szemöldökömet.Utálom,utálom ha valaki,bele kezd a mondatába,és nem fejezi be.Ezzel még jobban fel kelti a figyelmem a mondat végére.És Alice,most ezt tette szóval bármi arán is érdekel a mondatja vége.
-Hát csak jó éjt.-Mondta Alice de még az ajtóban állt,fel álltam és be mentem a fürdőbe majd,halkan be vágtam az ajtót.A kádba engedtem forró vizet és fel habosítottam,úgy hogy nyomtam bele még egy kis tusfürdőt.Miután elégnek láttam a vizet le vedlettem a még rajtam marad ruhákat és be léptem a meleg vízzel teli kádba.A habok el fedték egész testemet hajamat pedig,ki húztam és a hátam mögé dobtam ki a kád szélére.
Kezemre ügyelve,végre holnap ki szedik a varratokat.Ennyivel legalább könnyebb.Le hunytam a szemem és el engedtem magam,kicsit lazítottam a meleg vízben.Csak pár percre hunytam le a szemem amikor kopogtak.
-Nem jöhetsz be.-Kiáltottam egy egyszerű választ.
-Zayn vagyok.-Hallottam kintről Zayn hangját,fel kaptam a fejem majd el mosolyodtam.És válaszomat egyből meg változtattam.Szinte pár másodperc alatt.
-Gyereee be.-Mondtam kicsit kényes hangon Zayn pedig be jött,majd mikor meg pillantott alsó ajkába harapott.
-Gyere be hozzám,olyan egyedül érzem,magamat.-Mondtam és fel húztam térdem majd végig simítottam rajta Zayn-nek nem kellet 5-szőr szólni már kapta le magáról a maradék ruhát és be bújt hozzám.Egymással szemben voltunk majd Zayn egyre közelebb és közelebb hajolt hozzám.Zayn óvatosan magához rántott majd csókunk egyre hevesebb és hevesebb lett majd meg történt.Isteni volt Zayn-el együtt lenni,bár úgy tűnt nem fog össze jönni.Zayn-el egyre értük el a csúcsot majd fáradtam omlottam karjaiba.Miután már vissza nyertem valamenyicske energiát meg fogtam a samponos flakont,és Zayn kezébe nyomtam,ő pedig kérdő pillantásokat vetett rám.
-Most meeg lécci.-Kérleltem és össze kulcsoltam a kezeimet és a mellkasom elé tettem.
-De a te hajad nagyon hosszúúúú.-Mondta Zayn,el húzva az ú betűt.
-Csak egy kicsit naa.-Mondtam majd Zayn morgott valamit majd meg mosta a hajamat,én pedig le öblítettem.Ezután meg mostuk egymást majd le öblítettem magam és Zayn is így tett magam köré tekertem egy türcsit,és ki léptünk a hálóba,de nem bírtam magammal ezért le támadtam Zayn ajkait és vadul falni kezdtem amikor Zayn el tolt magától.Én kérdő pillantásokat vetettem rá ő pedig az ágy felé bökött...

4 Komi és kövi xxLexaa!

3 megjegyzés: