YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. október 4., péntek

§27.Fejezet§

Zayn el tolt magától.Én kérdő pillantásokat vetettem rá ő pedig az ágy felé bökött.Komolyan ha ez a csaj már megint itt lesz én már nem tudom mit csinálok.Lassan meg fordultam és csodák csodájára ki ült velem szembe??Persze hogy Alice,ki más?!
-Alice,mi a baj?-Kérdeztem egy nagy erőltettet mosollyal,Zayn pedig hátulról óvatosan meg bökött,ezzel jelezve hogy normálisan.De komolyan előbb Danny utána Alice most meg megint Alice. Szuper esetleg nem akar velünk aludni?Kérdő pillantásokat vetettem rá,mire ki nyitotta a száját.
-Semmi csak jó éjszakát akartam kívánni.-Mondta el,az egyszerű mondatát.Lassan fel állt,óvatosan végig mért majd lassú léptekkel ment,az ajtó felé.
-Hmmm most már az lesz!-Válaszoltam és alig ért ki az ajtón,már be is csaptam mögötte.
-Hol is tartottunk.?-Fordultam Zayn felé aki csak egy perverz vigyorral válaszolt.Fel. kapott lábaimat a dereka köré fontam és vad csók csatába kezdtünk.Zayn az ágy felé cipelt és óvatosan le dobott. Ott folytattunk mindent,ahol Alice félbe szakított mindent...
*Alice szemszöge*
Amikor be léptem a nagy házba,és meg pillantottam a testvérem,egyszerre örültem és nem is!Olyan furcsa érzés kapott el.Egyik percről a másikra a nővérem rosszul lett és el ájult.Nem sokára fel is ébredt,és be teljesült amitől féltem.Nem fogad el.De miért talán,nem örül nekem,és annyira utálatosan viselkedik velem.Pedig az ikertestvére vagyok.!Talán,hagyni kéne neki egy kis időt,hogy megeméssze ezt az egészet.Igen szépen csöndben el leszek itt  velük. Aztán majd alakul valahogy. Remélem...Ha nem az sem baj akkor majd ki találok valamit.Miután meg mutatták a szobámat,egy kicsit magamra maradtam.Jó volt mert el tudtam egy kicsit rendezkedni.Miután ki pakolásztam úgy ahogy,el döntöttem el megyek le tusolok kicsit rendbe  szedem magam.Hajamat fel fogva,ruháimtól meg válva álltam be a hatalmas fürdő kabinba.Meg engem a vizet,ami először hideg majd nem sokra meleg vizet árasztott.A meleg víz el borította testem minden felületét..Egy kicsit lazítottam majd el kezdtem testemet mosni az ott talált tusfürdővel. Le öblítettem magamról a sok fehér habocskát,és még áztattam magamról a meleg víz alatt.Gondolatban el kezdtem mindent aprával el tervezni.El zártam a csapott és magam köré tekertem egy aranybarna türcsit amit,meg kell hagyni nagyon puha volt.Ki léptem a fürdőből majd a ki pakolt ruháim közt keresgéltem valami csinos cuccot.A falon meg pillantottam őt fiú képét,amikor le esett ők voltak ott lent is,és ők azok akikről a lányok állandóan beszélnek.A képen a fiúk nagy mosollyal az arcukon által egy színpadon és mögöttük több száz ember volt.Enyhén el mosolyodtam a képen,majd fel vettem a ki választott ruhámat.Lassan le kullogtam a lépcsőn a többiek,mögött meg álltam,és félénk hangon meg szólaltam.
-Készen vagyok.-Szólaltam meg  félénk hangon..Mindannyian hátra kapták fejünket,az újaimat össze kulcsoltam és kis köröket írtam a lábammal. Csak bólintottak hogy foglaljak helyet.Kicsit idegesen a kanapéhoz sétáltam és helyet foglaltam ők pedig a tekintetüket rám szegezték.
-Hát...van valami öltetettek?-Kérdeztem félénken,Lexa  pedig enyhén szúrós tekintettel meredt rám.
-Nincs.-Mondta kicsit szárazon.Oké el hiszem hogy most így ide állítottam és fel borítottam a kis világát de miért,kell ilyenek lennie?!Én sem vagyok vele ilyen,és szarul esik hogy,így bánik velem.Na jó nem szívom mellre.Ekkor Lexa ki jelentette hogy el akar menni egyedül akar lenni.Mindenki ellenezte én pedig csendben figyeltem a többieket.Végül Lexa nyert fel pattant és ki slisszolt az ajtón.Miután Lexa itt hagyott minket. Zayn-en észre vettem hogy az ujjait tördeli.
-Srácok,ha baj vagyok,akkor el megyek, nem akarok zavarni.-Mondtam mire Zayn felém fordult.
-Nem de hogy zavarsz,Lex meg ne törődj vele.Majd meg szokja.-Mondta Zayn kedvesen majd,rám mosolygott.Az a mosoly,de aranyos nem úgy mint a drága testvérkém.Na mindegy,el gondolkodtam azon amit Zayn mondott,Lexa majd bele törődik.Nem értem,hogy lehet hogy egy ilyen kedves fiút szerzett meg Lexa?.Zayn el mondta,hogy Lexa után megy,és meg keresi.Felajánlotta,hogy én  is menjek vele.
-Szívesen el megyek,de ha nem vagyok a terhedre.-Mondtam egy kedves kis mosollyal az arcomon.
-Alice ezt már meg  beszéltük.-Mondta kedvesen. Be ültünk a kocsiba majd el indultunk Zayn ki tett és és adott egy kis pénzt is.Ezt nem értem hogy miért,de nem akartam bunkó lenni,ezért vissza utasítottam. Zayn ragaszkodott hozzá hogy el fogadjam.Nehezen,de el fogadtam.El indultam,sétálgattam,boltok kirakatait lestem.Ekkor meg pillantottam Lex-t és Zayn.
-Lexii.-Kiáltottam oda,mire Lexa és Zayn lassan felém fordultak.Felajánlottam,hogy menjünk el a big ben-hez. Bele mentek így oda felé vettük az irányt.Nagyon szép volt Zayn-re kaptam a tekintetemet és napszemcsi meg sapka volt rajta.Le vettem róla mire sikoltozó lányok jöttek körénk. Lexa jól le szidott és azt is hozzá tette hogy,keveset tud Zayn.el lenni.Nem törődtem vele hagytam had nyugodjon le,kicsit arrébb sétálgattam és egy fiúval kezdtünk beszélgetni.Ekkor meg jöttek a többiek is közölték hogy megyünk el intéztem egy majd haza megyek.Ekkor olyan jutott eszembe mint még soha.El kezdtem a kocsi után futni.fogalmam sincs honnan jött ez.Haza érve Lex megint csak mérges lett rám szóval inkább fel mentem a szobámba.Pont a barátnőimmel beszéltem amikor,el határoztam hogy bocsánatot kérek Lex-től.Be léptem a szobájukba,üres volt,meg vártam amíg elő kerülnek,hát meg is lettek de pechemre Lexa nem díjazta.El vonultam a szobámba,mára végleg fel adtam majd holnap.
***
-Zayn beszélni akartam veled.-Mondtam Zayn pedig rám mosolyodott.
-Tudom te is arra gondolsz amire én?!-Kérdezte majd ajkait az ennyimére tapasztotta és szenvedélyes csók csatába kezdtünk...
4 Komi és kövi xxLexaa!

5 megjegyzés: