YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. október 12., szombat

§28.Fejezet§

*Alice szemszöge*
-Zayn beszélni akartam veled.-Mondtam Zayn pedig rám mosolyodott.
-Tudom te is arra gondolsz amire én?!-Kérdezte majd ajkait az ennyimére tapasztotta és szenvedélyes csók csatába kezdtünk...

-Jézusom.-Ültem fel az ágyban,ki pillantottam az ablakon,este van jobban mondva éjjel.Hála Istennek csak egy rossz álom volt. Huh. Vissza feküdtem,de mielőtt álomra hunytam volna szemem,a kis éjjeli szekrényemhez nyúltam,a telefonomért kapálóztam. El vettem és meg nyomtam a fel oldó zár gombját.A képernyőre meredtem,0:22 mindjárt fél egy,akkor még bőven tudok aludni.Vissza dobtam a telefonom ami egyet koppant a kis asztalkán majd meg igazgattam a párnám és el aludtam
Másnap reggel egy csilingelő hangra és egy simogató kézre ébredtem.Ki nyitottam a szemem és Lexa ült az ágyam szélén egy kedvesen kis mosollyal az arcán.Na hát akkor kezdődjön a nap.
-Már nem haragszol?-Kérdeztem és enyhén fel ültem.
-Nem,és sajnálom a tegnapi viselkedésemet,kérsz reggelit?-Kérdezte,még mindig azzal a kis kedves mosollyal.
-Persze,ha nem baj.-Mondtam majd ki takaróztam,Lexa fel állt én pedig követtem őt.
-Ha azt mondom baj hogy eszel,akkor nem eszel?-Kérdezte,fel vont szemöldökkel.
-Hát,nem.-Mondtam bátortalanul majd Lexa el mosolyodott,és olyan dolog történt amire nem számítottam. Lexa meg ölelt.Lepődőt arccal de vissza öletem őt...

*Lexa szemszöge*
-Mit csinálsz?-Kérdezte Zayn,miután vissza jött és be bújt mellém az ágyba.Lassan a naplóm felé hajolt,én pedig el kaptam,és a másik oldalamra helyeztem,a kis könyvecskét.
-Naplót,és nem lesel!-Mondtam majd adtam egy puszit,Zayn tökéletes ajkaira.

Alice:5/1-Nem tudom,nem akarom...:(
Zayn:5/5*-Ki tett magáért :)
Fáradtság:5/1-Aszem ideje aludni :)

Másnap reggel,Zayn simogatására ébredtem,és a kezében egy nagy tálcával pillantottam meg őt.Elém helyezte a tálcát,én pedig kérdően néztem rá.
-Már az is baj ha kedveskedem?-Kérdezte Zayn mosolyogva,és adott egy puszit az arcomra.
-Nem csak ilyet még soha,nem csináltál nekem.-Válaszoltam majd le néztem a tálcára és egy szív alakú gofrit és málna ízű fagyit pillantottam meg.


Neki láttam,és kb 10 perc alatt be faltam mindent.Zayn el mosolyodott,majd bele kezdett a mondatába.
-A-aaaa nem nem akarom fel kelteni a sötétség hercegnőjét.-Mondatom mellé még fel is mutattam a mutató ujjamat jelezve hogy Nem!
-Lex,adj neki egy esélyt,kérlek ne légy már ennyire önfejű.-Mondta Zayn és a szemembe nézett.-
Zayn,nem hiszem el,nem emlékszel?le szedte az álcádat,ez bosszúból csinálta.-
Magyaráztam,és tudom hogy igazam van,jobb félni mint meg ijedni.
-Lex,kérlek csak adj neki egyetlen egy esélyt.-Mondta Zayn,szinte könyörögve.Nem értem,tudja hogy mennyire nem akarom ezt,bár tényleg  adhatnék talán,lehet na jó inkább be megyek hozzá és fel keltem.
-Hjaaj.-mondtam,de tényleg be kellene látnom Zayn-nek valahol igaza van.Fel keltem az ágyból majd el indultam Alice szobája felé.Tényleg adok még neki egy esélyt de ha el szúrja akkor létszám csőkenetés lesz és nem én vagy Zayn fogunk el menni a házból.Útközben a lábaimat magam után húzva meg is vágtam a láb fejem ami egy picit vérzett.Szuper.Tessék,ha most nem megyek fel kelteni őt akkor most ez nem lenne.A szoba elé érve vettem egy mély levegőt,oldalra pillantottam Zayn a szobánk ajtaját csukta be és mosolygott rám.Vissza mosolyogtam rá,majd be nyitottam.Mielőtt be léptem volna Zayn mutatta, hogy lent vár minket.Apró mosollyal az arcomon léptem be majd foglaltam helyet a tesóm ágyán és hátát simogatva keltegetem fel.Miután sikerült fel keltenem olyan dolog történt amire én magam sem számítottam meg öleltem Alice-t.Mi a fenne ütött belém?!Le mentünk a konyhába,ahol már Zayn várt minket és Alice...Mindenre de erre az egyre nem számítottam volna és még ezek után ne akadjak ki miatta?!...
4 Komi és kövi xxLexaa!

3 megjegyzés: