YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. október 19., szombat

§29.Fejezet§

Hát Hali!:) Először is tudom,rég jelentkeztem:S És van jó hír meg rossz:C A Jó az Hogy nem Fejezem,és nem is fogom szüneteltetni a blogot!DE!Sajnos csak Minden hét péntekén tudok részt hozni és nagyon sajnálom!Köszönöm a 22 feliratkozom a sok komit és jó olvasást a részhez Ne Feledjétek komizzatok hogy tudjak javítani ha valami nem jó:)) xo:* Lexaa#

*Lexa Szemszöge*
Mindenre de erre az egyre nem számítottam volna és még ezek után ne akadjak ki miatta?!...
Alice a szemem láttára adott egy puszit Zayn-nek?!WTF?!Zayn ,csak furcsa segélykérő szemekkel,nézett rám.Mit tehettem volna nem mehetek oda,és vághatom pofán,na jó ez a fejembe lenne játszódott,de ez nem meg oldás!Sajnos!
Miután ez a kis jelenet le játszódott,ezután Alice,le ült az asztalhoz úgy,mint aki jól végezte dolgát!Levegőért kapkodva és erős szív dobogással foglaltam helyet Zayn pedig kérdő szemekkel ült le az asztalhoz.Hát ez nem csak engem sokkolt ennyire!Pár pillanat múlva észbe kaptam hogy reggelit kéne adni a sötétség hercegnőjének (ezzel a húzásával vissza kapta a nevét).Ilyet csinálni?!Más pasiját csókolgatni,talán meg említem neki ha Zayn,nem lesz itt,azért mindenek meg van a határa.Miután kényelmesen meg reggelizett ,ki jelentette hogy most,fel megy készülődni a szobájába.Zayn-el csak bólintottunk,majd Alice fel is száguldozott.
-Ezt miért hagytad?-Kérdeztem és Zayn-re néztem,közben pedig a mosogató pultnak dőltem.
-Most mit tehettem volna,lökjem el?!-Kérdezte Zayn.
-IGEN.-Válaszoltam,és egyből körmömet kezdtem nézni és babrálni.
-Lex,ugye nem vagy féltékeny?-Kérdezte Zayn. Chhh...én még hogy ééén féltékeny ugyan mire?!Zayn-nek igaza van!Féltékeny vagyok!JAJ!
-Jaaj,kicsim mire lennél?Nem tudnak tőled el venni,szeretlek.-Mondta  Zayn,majd fel állt oda jött hozzám,kezeit a derekamra csúsztatta,és mélyen a szemembe nézett.Lassan én is fel emeltem a fejem és Zayn szemeibe néztem.
-Ígérd meg,hogy nem leszel féltékeny.-Mondta Zayn és közelebb hajolt.
-Ígérem.-Mondtam,szinte alig halhatóan,és egy kis mosoly csúszott az arcomra.
-Hmmmm,ezt már szerettem.-Mondta Zayn majd lágyan,meg csókolt.
-Menj fel,addig én rendet rakok.-Mondta Zayn majd el engedtük egymás kezét és meg indultam fel fele.Út közben,a lépcsőn eszembe jutott valami,de már nem mentem vissza,legyintettem és fel mentem a szobánkba.Lassú léptekkel de végül el értem a mi szobánkat,be nyitottam és még az a kis mosolya is lenne fagyott az arcomról...
Alice..Szobánkba...A fiókom nyitva...A NAPLÓM...
-ALICEEEEEEEEEE.-Üvöltöttem rá. Alice az ágyunkon ülve,a koszos utcai ruhájában,ráadásul benne az intim szféránkban,olvassa a ki baszott naplómat!!Mára elegem van!Először a puszi most a naplóm!Azt hiszem most szakadt el nálam a cérna...

*Zayn szemszöge*
Miután lenne tárgyaltuk ezt a féltékenységet,fel küldtem Lex-t,addig én be rámoltam a mosogató gépbe.Csak pakolásztam és pakolásztam amikor meg hallottam,Lexa hangját ami t az üvölti hogy "Alice".JAJ!El dobottam mindent,és rohantam fel a szobába.És  mit láttam?Lex éppen Alice-t püföli. Most nem azért de el tudtam volna viselni hagyni fehérneműben vannak és párna csatáznának,én pedig kényelmesen ülők a fotelban közben kukoricát eszek,majd a égén Lex nyer,oda jön hozzám megrázza hosszú haját Miből ki esnek a tollak ami  a párnában volt,bele ül az ölembe és vadul csókolózni kezdnénk és....Ekkor eszméltem fel ugyan is Alice a nevemet kiabálta.Oda rohantam a két lány közé álltam.Persze Lex még így sem maradt nyugton,ezért meg fogtam  és lenne húztam őt az ágyról majd magam elé állítottam.
-Ti meg mi a francot műveltek.-Néztem Lex-re utána Alice-re.Komolyan hihetetlen,2 percre hagyom magukra a lányokat,és meg ölik egymást?!
-Lexa mi történt?-Kérdeztem,és felé  fordultam.
-Be jött,ez a kis...Had ne  mondjam bele nyúlt a fiókba és el olvasta a naplómat!-Mondta Lexa amitől még idegesebb lett,és már le kellet fognom mert megint Alice-nek akadt ugrani.
-Alice így volt?-Kérdeztem,és Alice-re néztem,aki csak helyeselően bólogatott. Miután le tisztáztuk,Alice mondta hogy ma találkozik egy fiúval,és áthozza be mutatni. Igent mondtunk,bár kicsit már bánjuk.Hát meg látjuk...

*Lexa szemszöge*
Miután már le nyugodtam teljesen,Alice be jelentette hogy el megy,de vissza jön sajnos,és hozz magával valakit!Szuper!Szóval miután Alice is le  kóccolt,össze bújós film nézős délutánt tartottunk,Zayn-el.El döntöttük hogy a Ted-et nézzük meg!Úgy terveztük az estét hogy rendelünk majd közösen valami kaját.
-Most képzeld el itt rohangálna egy beszélő  plüss maci.-Mondta Zayn és rám nézett.
-Már van egy.-Mondtam  és el mosolyodtam,és még közelebb húzódtam Zayn-hez.
-Tudod mit,Alice nem jön hamar addig pedig...-Kezdte Zayn és egyre közelebb hajolt,majd ajkaink össze forrtak. Vad csók csatába kéztűnk. Zayn magára húzott úgy folytattuk volna tovább,de pont csöngetek.Össze kaptuk magunkat és lenne mentünk ajtót nyitni.Kéz a kézben mentünk le a lépcsőn majd bele túrtam hajamba és ki nyitottam az ajtót. Amikor meg láttuk ki áll Alice mellet,azt hiszem szív rohamot kaptunk mindketten...

4 Komi és kövi xxLexaa!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó rész lett!:) Hamar a kövit:)

    VálaszTörlés
  2. OMG!! nem tudom mit mondjak elképesztő ahogy írsz nagyon szerettem a blogod csak így tovább:))<3

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jo lett.:) remélem hamar hozod a kövit :)

    VálaszTörlés