YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. október 28., hétfő

§30.Fejezet§

*Lexa szemszöge*
Kéz a kézben mentünk le a lépcsőn majd bele túrtam hajamba és ki nyitottam az ajtót. Amikor meg láttuk ki áll Alice mellet,azt hiszem szív rohamot kaptunk mindketten...
A vér megfagyott bennem és attól féltem hogy a személytől,aki előttem áll,ki esik tőle a szemem.De ez még semmi Alicel össze kulcsolt kézzel és nagy mosollyal álltak,de amint meg láttuk egymást a mosoly szünet úgy állt be mint a halál...
-Hát...-Kezdtem,de nem tudom mit mondjak kedveset,vagy gorombát.
-Juuuj Na mi van Lexii?-Kérdezte Alice nagy mosollyal az arcán.
-Hogy mi van?-Kérdezte Zayn nagy szemekkel és a vendégünkre szegeztük tekintettünket.
-Tom,te mi a francot keresel itt?-Kérdeztem és magunkhoz húztam Alice-t aki enyhén szólva be esett a házba.Igen Jól hallottátok Tom...Tom a Wanted-ből!De ez mit keress itt?Alicel?Úristen!Ezek JÁRNAK!Jaj!
-Ti mi a francot kerestek itt?-Kérdezte vissza mire Zayn,meg indult felé de én inkább be álltam elé!Már csak az hiányozna ha lenne valami!
-Mi itt lakunk!-Válaszoltam egyszerűen,majd Alice vissza akart állni Tom mellé de rá néztem és egyből vissza lépett.Hmm jól tette.
-És te miért nem mondtad hogy ezekkel élsz?-Kérdezte és le sajnáló képel ránk mutatott.
-Juuj Tomi te neked még nem is mesélte,Lex-el ikrek vagyunk.-Mondta Alice és idiótán tapsikolni kezdett. OMG!Valaki vigyen el innen!
 -Hmm ikrekkel még jobb!-Mondta Tom,és rám kacsintott.
-Na most állj le öcsi.-Mondta Zayn és újra meg indult elé,én pedig vissza tartottam,nehezen a két kezemet az ajtó félfának támasztottam úgy hogy se ki de se be!
 -Figyelj Zayn,beszéljünk.-Mondtam és le eresztettem a kezem.Össze kulcsoltam a kezem Zayn-vel majd el indultunk a konyha felé.
-Alice,addig üljetek le mindjárt jövünk.-Mondtam,és enyhén gyors léptekkel húztam be a konyhába magam után Zayn-t.
-Figyi,tudom mi volt közted meg a között a barom között,DE próbáljátok meg el viselni egy mást csak egy órácskára kérlek.-Könyörögtem de Zayn-t,szinte meg sem hatotta!
-Zaayn!Kérlek,Alice örülne neki és ha már együtt kell élnünk akkor mi is engedjünk egy kicsit ne csak mindig ő!-Mondtam majd Zayn egy aprót bólintott. Huh!Zayn-t sikerült meg puhítanom már csak azt az egy órát kell túl élni!Jaj!Kéz a kézben tértünk vissza és léptünk be a napaliba. Alice és az ő drága fiúja ott ült a kanapén kéz a kézben,és valami nagyon vicces történhetett,mert elégé nagy vihogásokba találtuk magunkat!Zayn-el helyett foglaltunk,majd be következet amitől a legjobban féltem,az a kínos csönd.Tom és Alice abba hagyták a nevetést majd maguk elé merengve ültek a kanapén.Zaym-re sandítottam és egy amolyan,most mi legyen nézéssel néztem rá.Vettem a bátorságot és meg szólaltam!
-Szóóóóóval...-Kezdtem és kicsit el húztam az  ó betűt.-Mit akartok enni?-Kérdeztem majd  körbe néztem,és arcomra erőltettem egy mosolyt is!
-Ahh rendeljünk pizzát.-Mondta Tom majd elő vette a mobilját és már tárcsázott is.
-Kitől rendelsz?-Kérdezte Zayn.Beszélgetnek WOW!
-Joe papa a legjobb!-Válaszolt Tom.
-Tedd lenne azt nem szerettem!-Jelentette ki Zayn kicsit,flegma stílusban.
-Mi vaaaa'?!-Kérdezte vissza Tom fúl flegmán. Ajaj!!
-Hallottad,vagy el mondjam még egyszer?!-Mondta,Zayn és előrébb ült.
-Jaj a pici Zaynie gyomra nem veszi be joe papi pizzáját oh lalaa.-Gúnyolódott Tom majd Zayn fel állt és motyogott egy na véged szöveget.
-Hohoooo fiúk-Mondtam és be álltam Zayn elé!
-Tom,vegyél vissza Zayn ülj lenne majd én rendelek!-Mondtam és már tárcsáztam egy pizzázó számát.Azt ígérték egy órán belül itt lesz.Jaj!A várakozásunk nagyjából Tv-ből egy kis beszélgetésből állt,semmi vita vagy össze szólalkozás szerencsére!Pont a film egyik jó jeleneténél szólalt meg a csengő.Fel álltam ki simítottam pólómat majd, meg indultam az ajtó felé.Útközben ki halásztam Zayn tárcáját,ki vettem a pénzt és már mentem is az ajtóhoz.Kisebb mosollyal az arcomon nyitottam ki az ajtót de amikor meg láttam ki áll ott a mosolyom az arcomra fagyott!..

2 megjegyzés:

  1. nagyon jó imádom de miért... alegjob résznéél aaj!:( kövit gyorsan!!!:D

    VálaszTörlés
  2. nagyon jóó kövi..:)

    VálaszTörlés