YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. november 22., péntek

§32.Fejezet§

*Lexa szemszöge*
A fejemben pedig az forgott,hogy ezek mi a francot keresnek itt?!A nyugi pihis délutánnak lőttek az biztos,ha Zayn ezt meg látja...

-Szia édes,hmm nem vagy éhes?-Kérdezte pofátlanul az egyik,majd nyelvévvel be nyálazta ajkait.Undorító fintorral jeleztem hogy ez nem oké.
-Na jól van ti mit kerestek itt?-Kérdezte Zayn és láttam hogy kezd mérges lenni!Persze,ki nem lenne mérges amikor a Wanted többi tagja is itt áll az ajtónk előtt,rá adásul még próbálkoznak is.
-Toooom,gyere már ki tesó.-Üvöltötte be az egyik,retardáltan és olyan szinten hogy egy nyálcsepp landolt az arcomon.Fúj!!
-Blee.-Mondtam,és le töröltem az arcomról a köpetett,ennyire alpáriak hogy lehetnek?!
-Na jó ebből most volt elegem!-Mondtam,szerencsére Tom kiért,nekem pedig már végkép elegem volt,meg fogtam Tom cipőjét és ki dobtam rá a Wanted-es fiúkra.Egyet fejbe találtam amit Zayn hangos fel röhögéssel díjazott!
Kezemet,Tom hátának nyomtam és automatikusan toltam kifelé,itt nem fog maradni az fix!Tom éppen hogy ki esett az ajtóból már rájuk is csaptuk Zayn-el majd mint akik jól végezték dolgokat össze pacsiztunk.Persze Alice részére még csak most jön a java.Zayn-el meg fordultunk,és a kérdő szemekkel néző Alice-re meredtünk mind a ketten!
-Alice...Ezt hogy?Hogy a francba képzelted?Ha?-Szóltam rá kicsit hangosabban a kelleténél,ugyanis a lakás visszhangzott.
-Ééén...én saj-sajnálom...nem tudtam.-Védekezett Alice és elő adta a megtört kis ártatlan leányka énjét.
-Ugyan már!-Mondtam és karba font kézzel fel mentem a szobába,amikor fel értem egy hangos ajtó csapódással jeleztem hogy a szobában vagyok!Azonnal elő vettem a naplóm és jegyzetelni kezdtem bele:

"Kedves Naplóm"
Áj,soha nem írtam ezt,na mind 1. Tragikomédia ez a mai nap.Nem hiszem el az életem fenekestül fel borult,először Alice,utána meg a retardált barátai.Mi történik,ez valami vicc?!Nem rég fel bukkan hogy van egy elveszett ikertesóm aki szerelmes Zayn-be??!Remélem nem!Bár nem tudom az a puszi meg ahogy néz rá...Miket beszélek??!Nem tudja el venni tőlem!Soha nem lenne esélye!Minden esetre nyitva tartóm a szememet!...

Fejeztem be gondolat menetemet amikor nyílt az ajtó.Le hunytam a szememet és csak imádkoztam hogy ne Alice legyen az.Hatalmas kő esett le a szívemről amikor Zayn arcát pillantottam meg.Halványan el is mosolyodtam.
-Kopp Kopp be jöhettek?-Kérdezte Zayn is egy kisebb mosollyal az arcán.
-Gyere.-Mondtam és oldalra biccentettem a fejem jelezve hogy bújjon ide hozzám.Naplómat eltettem és be zártam az éjjeli kis szekrényembe ami az ágy mellet van.
-Minden oké?-Kérdezte Zayn és magához húzott.
-Mmmm,erőltessük rá.-Válaszoltam egyszerűen.Elfáradtam,nem kicsit.hosszú volt ez a mai nap.Jobban teszem ha el teszem magam holnapra!
-El megyek le tussolok.-Mondtam és fel álltam.Meg dörzsöltem szemeimet majd a fürdő felé vettem az irányt.
-Várj,mi lenne ha együtt mennénk?-Kérdezte Zayn egy perverz mosollyal majd sexy-n tökéletes ajkaiba harapott.
-De csak azért hogy "Spóroljunk".-Javította ki magát mire én fel kacagtam.
-Gyere.-Mondtam majd be vártam és el mentünk "Fürdeni"

Alice:5/1*-Brutális a csaj,az idegrendszeremet ki akarja csinálni!!
Zayn:5/5*-Jó volt vele "Spórolni"
Wanted:5/1***-U.TÁ.L.O.M.

4 megjegyzés: