YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. november 30., szombat

§33.Fejezet§

Egy kis késéssel,de meg hoztam a várva várt 33.részt is,jó olvasááást drágáim :*
 xoo Lexaa#
*Lexa szemszöge*
Másnap reggel a telefon csörgésére keltem.Ahogy próbáltam ki nyitni a szemem azonnal vissza csuktam,a nap sugarai ami az ablakon át behat meg vakít,így vakon kapálóztam a telomért. Nagy nehezen meg szereztem fülemhez emeltem és bele szóltam.
-Alexandra hall téged.-Mondtam mire a vonal másik oldalán egy kisebb vigyorgást lehetett hallani.
-Szia,neked is jó reggelt Eleanor vagyok azért hívlak hoooogy lenne-e kedved talizni?-Kérdezte El én pedig halványan el mosolyodtam.Jól esett hogy szinte alig ismernek de már is talizni akarnak velem.
-Hát,okés mikor hol?-Kérdeztem,vissza mire El egy olyan pill-t nyögött be.
-Mit szólnál 11-kor egy Starbucks a plazában,utána meg vásárlás vagy fodrász valami hasonló?-Kérdezte,én pedig rá vágtam hogy okés ott leszek.
-Ki volt az?-Kérdezte Zayn.Kinyitottam a szememet és kicsit fel ültem az ágyon.Zayn még meg sem mozdult,de azért meg kérdezi hogy ki volt az.
-Eleanor,ma találkozunk,nektek meg úgy is stúdió.-Válaszoltam,mire Zayn fel pattant és ijedt szemekkel rám nézett.
-Stúdió?-Kérdezte riadtan mire bólintottam.Elfejtette.
-Igen,tegnap mikor fürödtünk szóltam.-Mondtam és egy nem hiszem el hogy el felejtetted arccal néztem rá.
-Tegnap este el voltunk foglalva.-Válaszolta majd le rúgta magáról a takarót és fel kapta a földről a farmerjét gyorsan bele bújt,a gardróbba ment és elő vett egy pólót amibe bele bújt majd rohant az ajtóhoz de meg állt egy percre,vissza fordult és oda jött hozzám.
-Szeretlek.-Mondta majd lágyan meg csókolt,csókunkat félbe szakítva rohant le és kapta fel a dolgait.
-Hmmm.-Mondtam,majd én is fel álltam be sétáltam a gardróbba és valami ruci után keresgéltem.Fél óra keresgélés után egy halk kopogást hallottam.
-Szia Alice.-Mondtam anélkül hogy meg fordultam volna,tudtam hogy be jött.
-Szia Ali,én bocsánatot szeretnék kérni a tegnapiért.-Kezdte Alice én pedig meg fordultam.
-Nem történt semmi.-Mondtam,de szívem szerint mást mondtam volna.Oda mentem és óvatosan át öleltem,Alice pedig úgy meg örült hogy majd meg fojtott úgy ölelt.
-Alice.-Mondtam el csukló hangon és óvatosan csapdostam a hátát.
-Igen én is szeretlek.-Mondta Alice angyali hangon.
-Nem meg fojtasz.-Mondtam alig érthetően de szerencsére Alice el engedett.Miután rendesen kaptam levegőt mondtam hogy el megyek itthonról szóval legyen jó.Úgy magyaráztam neki mint egy kölyök kutyának hogy nem rágcsálunk meg semmit stb. Csak neki azt mondtam ne hozzon át senkit és ne menjen sehova vagy ha megy is akkor csörgessen meg.Miután Alice ki ballagott a gardróból tovább keresgéltem míg ezt találtam meg:
Ezt választottam de a sapit nem helyeztem fel.Fél 11 volt jobbnak láttam ha indulok.Laza fél óra séta után ott voltam és El-t kerestem,meg is találtam éppen egy napszemcsibe ült az egyik kinti asztalnál és napozott.
oda ballagtam hozzá majd le ültem.
-Szia.-Mondta amikor meg látott azonnal fel pattant és nyomott 2 puszit az arcomra amit én is viszonoztam.
-Szia,jól nézzél ki.-Dicsértem meg El szettjét:
-Te se panaszkodhatsz.-Mondta El és a pincér jött hozzánk,le adtuk a rendelést és míg a kávékra vártunk minden féle csajos dolgokról csacsogtunk ezt meg azt hol vetted stb.
-Na és a tesóddal helyzet?-Kérdezte El és meg kavarta a cappucinoját.
-Semmi jó.-Mondtam és italomba kortyoltam.
-Mesélj.-Mondta El,én pedig dalra fakadtam.El mondtam azt a puszit meg ahogy Zayn-re szokott nézni és hogy kicsit félek mi lesz ha el veszítem Zayn-t.
-Nem kell félned,nyugi majd beszélek Lou-val hogy óvatosan kérdezzen rá Zayn-től hogy észre-e veszi ezeket a dolgokat.-Mondta El és meg simogatta barátságosan a kézfejem.Meg beszéltük hogy csavargunk egyet a sétáló utcában,és be térünk egy egy boltba.Pont a kis estélyiket néztem amikor El fel hívta valamire a figyelmem...

2 megjegyzés: