YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. december 6., péntek

§34.Fejezet§

*Lexa szemszöge*
Meg beszéltük hogy csavargunk egyet a sétáló utcában,és be térünk egy egy boltba.Pont a kis estélyiket néztem amikor El fel hívta valamire a figyelmem.
-Lex,Leeex itt agy?-Kérdezte Eleanor én pedig a sétálóutcát bámultam kezemben pedig egy pulcsit szorongattam.Milyen hülyén nézhettem ki,mint aki szellemet látott kb. úgy.
-Bocsi csak nem hiszem hogy ő az.-Mondtam mire El,enyhén fel vonta a szemöldökét.
-Lex,szerintem meg ő az menj oda!-Mondta El kedvesen,én pedig csak meg ráztam a fejem.Tudom hogy nem Alice az,nem ő ment be 2 perce a szembe lévő fodrászatba!Mit keresne ott?Pont ő?
-El, figyi Alicel meg beszéltem ha ki lép a lakásból akkor fel hív szerintem valamit rosszul láttunk lehet valami hasonló lány volt az.-Nyugtattam El-t pedig én sem hittem magamnak.Lehet hogy ő az!
-Neked legyen igazad!-Mondta El,majd ott hagyott és tovább keresgélt,nézelődött.Én is így tettem,és próbáltam nem Alice-re figyelni.Mi van velem?Alice fel bukkan és minden körülötte forog?Na ne!...

*Zayn szemszöge*
-Oké fiúk akkor pihenjünk.-Mondta Harry és fel kapott egy vizes flakont.Én is hasonlóan tettem csak le ültem és fel helyeztem a lábam az asztalra.Végre egy kis lazítás.
-Na és Zayn,ha már így van időnk akkor mesélj miért késtél?-Kérdezte Liam kíváncsian és a kanapé karfájára ült.Minden fiú köröm ült és kérdő,vagy perverz arccal bámult felém.
-El aludtam.-Mondtam,az egyszerű őszinte választ.Persze hogy senki nem hitt nekem.Szét tartott karokkal és értettlen fejjel bámultam vissza a fiúkra.
-Ugyan már,Zayn mi ettől jobban ismerünk.-Mondta Hazza én pedig fel vontam a szemöldökömet még is mire gondolnak?!
-Kamatyoltattok?-Kérdezte Niall mire Harry fel nevetett.
-Nem,komolyan el aludtam,miért nem hisztek nekem?-Kérdeztem és meg vontam a vállamat.
-Jaj Zayn ne mááár.-Mondta Louis és össze vont szemöldökkel mosolygott rám.
-Hagyjatok már lógva.-Mondtam és el mosolyodtam már a hülyeségükön.Ezen mit nem lehet el hinni?!Chhh..én nem értem!
-De Zayn...-Kezdte Louis,de ekkor meg csörrent a telója.
-Bocs srácok ezt fel kell vennem.-Mondta Louis és ahogy ki mondta a mondat utolsó szavát márt állt fel és ment is ki.
-Harry inkább pihentess és az éneklésre figyelj mondtam és hozzá vágtam Liam pólóját.
-Pihenj és ne dugj késő estig,és tudsz másnap stúdiózni.-Válaszolt Hazz,és vissza dobta a pólót,de mellé célzott így Niall fején landolt.
-Srácok,szerettem azt a pólót jó lenne ha nem tennétek tönkre.-Mondta Liam karba font kézzel.Louis is vissza ért,de ekkor Niall telója szólalt meg.
-Figyi srácok,délután Theo az enyém lesz nem tudna valaki velem vigyázni rá?-Kérdezte Niall és segélykérő szemekkel ránk nézett.
-Rám ne számíts.-Mondta Liam és védekezés képen fel emelte a két kezét.
-Sorry.-Mondta Louis is.
-Nincs időm haver.-Mondta Harry és óvatosan hátba veregette Niall-t.
-Zayn?-Kérdezte Niall kissé pánikoló segély kérő szemekkel.
-Oké,de max egy órát tudok veletek lenni.-Mondtam,mire Niall fel sóhajtott.
-Örök hálám.-Mondta majd össze öklöztünk.
-Zayn tudnák beszélgetni?-Kérdezte Louis én pedig csak rá néztem fel álltam és el vonultam vele kicsit arrébb úgy hogy a fiúk ne hallhassanak minket.
-Mi baj?-Kérdeztem és az ajtó félfának támaszkodtam.
-Nem vettél semmi furcsát észre,amióta Alice oda költözött hozzátok?-Kérdezte Louis karba font kézzel,és kissé kíváncsi tekintettel.
-Kéne?-Kérdeztem,kíváncsi szemekkel.
-Ja nem semmi csak semmi változás esetleg,pl Alicel nem beszélgettek sokat vagy valami?-Kérdezte Louis én pedig csak néztem nagyokat.
-Haver mire gondolsz semmi nincs köztem meg Lexa ikre közt.-Mondtam majd a kezemet Louis vállára helyeztem.
-Légy észnél.-Mondta Louis,én pedig el rugaszkodtam és vissza mentem a többiekhez.Még hogy köztem meg Alice között valami ugyan már...

1 megjegyzés: