YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. december 12., csütörtök

§35.Fejezet§

*Zayn szemszöge*
Még hogy köztem meg Alice között valami ugyan már.Vissza mentem a többiekhez,Louis nem sokkal jött utánam majd folytattuk a dolgunkat.1 óra alatt végeztünk így Niall-el meg beszéltük hogy el megyünk Theo-ért de előtte együnk valamit,persze Niall támogatta állítása szerint ma már 5 reggelizett,a mázlista én ma még szinte semmit nem ettem és ki lyukad a gyomrom.Autós Meki-nél döntöttünk gyorsan le adtam egy Big Mac menü rendelést majd Niall következett.
-Oké...hmm akkor legyen nagy sült krumpli 2 almás pitével...vagy nem egy almás pite és egy karamellás fagyi,2 McWrap az egyik legyen rántott a másik grillezett,aztán még egy kisebb gyümölcs sali és egy...-Kezdte Niall de a szavába vágtam.
-És ennyi lesz köszönjük.-Mondtam,kedvesen rá mosolyogtam a nőre és tovább hajtottunk.
-De Zayn,én még rendeltem volna.-Durcáskodott Niall,amit nem nagyon vettem figyelembe.
-Niall,ha nem zavarna az egész McDonald’s-ot rendelted volna meg!-Mondtam és őszinte fejjel rá néztem.
-Látod ez igaz.-Mondta Niall,és a kajánkért nyúltam ami még meleg volt és pont most adtak ki.
-Figyelj ne morzsálj és akkor maradhatsz a kocsiba.-Mondtam mire Niall fel nevetett.Már egyenesen a kis Theo-ért indultunk fél óra alatt oda értünk. Niall be ment a házba,addig én is el kezdtem enni.15 perccel később Niall láttam gyerek táskával plüssel és egy baba kocsival ki jönni a házból,és egy étel hordóval is.Na ne!Hát én ezt ha nem látom,akkor nem hiszem el!
-Minden meg van?-Kérdeztem amikor Niall a hátsó ülésen tette be a kicsi Theo-t.
-Igen,gyerek pelenka,a rágoka a béka a nyuszi,igen mindenki és minden meg van.-Mondta Niall majd be csukta a hátsó ajtót és előre ült.
-Oké,akkor hallgassunk zenét.-Mondta Niall és be kapcsolta a rádiót amiből meg szólalt a Zene, és amint Niall meg hallotta a Deep in Love-ot egyből fel tekerte.
-Niall ne a 30-on hallgasd mert a kicsi és a rádió is szét megy.-Mondtam és le tekertem a 22-re a rádiót.Egy óra alatt ott voltunk Niall-nél fel álltam Niall kocsi fel hajtójára,figyelve meg ne húzzam a BMW-jét. Ki szálltunk és segítettem Niall-nek ki cuccoltam,és be vittem a házba a gyerek cuccokat.
-Tudtam,hogy felelőtlen vagy,amikor ide költöztél már akkor tudtam gyereket csinálsz össze vissza meg érdemled fizesd csak a gyerek tartást.-Mondta kedvesen az egyik szomszéd öreg néni.
-Izabella néni,magának nincsen más dolga ő nem a gyerekem ha nem a kereszt fiam és hagyjon már békén.-Mondta Niall és ki vette Theo-t a hátsó ülésről majd be mentünk a házba. Niall be tette Theo-t egy kis ágyba amit nem tudom hogy honnan szedet de szerintem nem rég kerülhetett ide.Ki mentem a hűtőbe és hoztam két sört az egyiket Niall felé nyújtottam de el tolta,én meg kérdően néztem rá.
-Ha Theo itt van nem iszok,de te igyál majd haza viszlek akkor.-Mondta Niall és kicsit hátba veregetett.Be kell ismerni Theo nagyon aranyos kis dög,sőt!
És ahogy így alszik.Halványan el mosolyodtam,majd azzal a gondolattal kezdtem játszani hogy ha nekem meg Lex-nek lesz egy kisfiúnk vagy egy kislányunk.
-Min mosolyogsz?-Kérdezte Niall,én pedig csak meg vontam a vállamat.
-Haver,még rá érsz egy gyerek nagy felelősség.-Mondta Niall és a kezét a vállamra helyezte.Honnan tudta vajon?!Csináltunk képeket amit el küldtem Lex-nek,még nem válaszolt de szerintem odáig van érte ha látta.:
Cukik vagyunk nem?Dehogynem!:)<3
Írtam a képhez,és elküldtem Lex-nek. Fél négyig még maradtam Niall-nél majd mondtam hogy lépek,Theo elméletileg 8-ig marad szóval Niall el babázik,nem fog unatkozni.Fáradtam estem be a házba és furcsálltam hogy senki sem vár-t se Alice se Lex el mehettek valahova.Majd vissza jönnek,és ezzel a gondolat menettel be is estem az ágyba majd mély álomba szenderültem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése