YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2013. december 22., vasárnap

§36.Fejezet§

*Zayn szemszöge*
Majd vissza jönnek,és ezzel a gondolat menettel be is estem az ágyba majd mély álomba szenderültem.Fél óra múlva fel keltem meg néztem a telómat sehol semmi egy nem fogadott hívás:Louis.Na vajon mit akar hogy nem-e tévesztettem-e össze a két lányt és véletlenül Alicel feküdtem le.Komolyan hiába őrültség de nem tudom mit akar ez a gyerek.Nem tudom hova tegyem ezt az egész Alice ügyet!Mi van akkor ha beszélgettünk talán tilos vagy mi?!Miért hiszik azt a srácok,hogy mert régebben voltak hibáim azokat újra el követtem. Miért nem hiszik el hogy meg változtam ebbe mi a nagyon nehéz?Már más lettem!Nem használom ki a lányokat,nem csak szexre használom Lexát én tényleg szerettem őt!És ő is engem nekem ő nem csak arra kell.Sőt,nem érdekel!Higgyen mindenki amit akar!Én tudom hogy mit érzek és mások véleménye nem számít.Le mentem a konyhába közben fel hívtam Louis,aki 2 csengetés után fel is vette.
-Zayn,figyi nem akartalak ezzel az Alice üggyel úgy le támadni sajnálom tesó.-Hallottam Louis hangjában az őszinteséget.
-Semmi tényleg,furdalt a lelki ismeret mi?-Kérdeztem vissza és bele röhögtem a telefonba.
-Valami olyasmi.-Mondta Louis is nevetve.Örülők hogy így ezt le tisztáztuk és Louis el nézést kért.Miután le tettük a telefont a pultra dobtam,és ki vettem a hűtőből egy vizet.Bele kortyoltam majd mindent ott hagyva mentem fel a szobába,vissza aludni.Pár órával később hatalmas ordibálásra keltem,ami meg mondom az őszintét nem volt a legjobb.Meg dörzsöltem fáradt szemeimet,majd lassan álmosan le ballagtam a lépcsőn és meg kell mondjam sokkolt amit láttam...

*Lexa szemszöge*
Eleanor-ral jó volt egy kicsit ki kapcsolódni,és büszkén jelentem,nem törődtem Alicel,ki kapcsolódtam nem görcsöltem azon hogy kivel van mit csinál egyszerűen nem érdekelt és fontosabb dolgokra összpontosítottam!
-Lex,itt egy baba bolt nézzünk beee.-Könyörgött El kis kutya szemekkel.Gondoltam menjünk,mi bajom lehet?!Amint be léptünk,édes vanília vagy is baba illat csapott meg.Körülnéztem és el mosolyodtam mennyi aranyos kis ruhácska cipőcske.A lányokat tündérien cukin,a fiúkat pedig menőn fel lehetne öltöztetni.
Éppen Eleanor-ral a baba kislány estélyiket lestük amikor jött ez űzi Zayn-től.

Cukik vagyunk nem?Dehogynem!:)<3
Akaratom ellenére is hangosan fel kacagtam a képen,milyen aranyosak együtt.
-Mi az csajszi?-Kérdezte El és egyből bele lesett a telomba,és ő is egy el nyújtott ooo-t tudott a kép láttán csak mondani.Mondjuk tényleg nagyon aranyosak együtt.Hány Directioner álmodozhat erről,hogy egyszer Zayn Malik a közös gyereküket fogja a kezében tartani.De én is erről álmodozok.
-Lex,egy gyerek nagyon-nagyon nagy felelősség,még fiatalok vagytok rá értek.-Mondta El kedvesen.
-Persze tudom,csak most nézd meg hát nem aranyosak??!-Nyomtam megint El orra alá a telot ő pedig nevetve el tolta.
-De tényleg nagyon cuki.-Mondta El majd belém karolt és a baba cipők felé húzott.
-Na és ti,Louis-sal gondolkodtatok már rajta?-Kérdeztem és a kis cipelőket nézegettem.
-Igen,de még korai lenne,pont a fiúk most vannak a csúcson meg minden szóval majd egy pár év múlva.-Mondta El és én is így gondoltam ahogy ő,igaza van!Kb. fél 4-ig el csavarogtunk majd El közölte hogy haza kell mennie.Én is el indultam és egy fél óra alatt haza is értem pedig gyalog mentem.Kissé fáradtan estem be az ajtón,de amikor meg láttam őt,azt hiszem szív rohamot kaptam...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése