YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2014. január 4., szombat

§37.Fejezet§

Tudom kicsit sokat késtem n haragudjatok de most nagyon nincs időm:S és sajnálom hogy emiatt ti szívtok azzal hogy nem tudok nektek réz hozni csak késéssel:S na de már nem húzóm tovább az időt jó olvasást xx Lexaa#

*Eleanor szemszöge*
Reggel fel keltem,amikor Loui be jelentette hogy stúdiózni fognak,gondoltam remek akkor egyedül leszek,vagy nem!Tárcsáztam Dani számát,aki 3 csöngetés után fel is vette.
-Szija szija ma lenne kedved talizni én te meg Lexa?-Tértem egyből a lényegre közben Louis-nak készítettem egy teát,amíg ő öltözködött.
-Szia El sajnos nem,táncra kell mennem talán máskor szóval Sorry,és mennem kell puszi légy jó.-Köszönt el Dani.
-Rendben,te is,szia.-Mondtam kicsit csalódottan,de a remény hal meg utoljára.Gondoltam Dani ki lőve akkor meg próbálom Lex-t annyira aranyos,és szimpatikus lány,meg alig ismerem szóval szerintem el hívom egy Starbucks-ba. Tárcsáztam is a számát majd egy álmos hang bele szólt a vonal túlsó feléről hogy:"Alexandra hall téged".Akaratom ellenére is fel nevettem.Szerencsémre Lexa rá ér így meg dumáltuk hogy 11-kor tali. Gyorsan elő kaptam az egyik kedvenc össze állításomat fekete nadrág,saru,és zöld ing meg a Ray ban-em. Fel kaptam a táskámat és már indultam is ne hogy el késsek.Kicsivel hamarabb érkeztem mint Lex ezért le ültem egy szimpatikus helyre.Amíg várakoztam,addig arcomat a nap sugaraival melegítettem,mikor Lexa pont meg érkezett.Minden féle dolgokról beszéltünk,amikor rá kérdeztem az iker tesójára.Láttam Lexán hogy ez a téma nem nagyon jó,mindent el mesélt arról hogy Zayn-el és hogy vele hogy bánik,meg kell mondjam én is féltékeny lennék bár inkább nem mondtam ezt el neki.Gondolkodtam,hogy kéne ezt Zayn szemszögéből is meg tudni,amikor Louis jutott eszembe.Felhívtam és le beszéltem vele hogy óvatosan kérdezzen rá egy két dologra Zayn-től és jelezzen ha van valami.Nagyjából így telt a mai nap,csavarogtunk nevettünk,beszélgettünk,vásároltunk.Nagyon meg kedveltem ezt a lányt,örülők hogy Zayn-el ennyire boldogok,bár ez az Alice dolog,szegény sajnálom azért.Engem is nem kicsit zavarna hogyha fel bukkanna egy el titkolt tesóm aki a pasimra hajt,kicsit sem nyugtató. Lex-el meg beszéltük ha bármi baj van akkor azonnali talit beszélünk meg,és hogy rám bármikor számíthat.Okos lány ő,nyitva tartja a szemét.Legalább is remélem!...

*Lexa szemszöge*
Én is el indultam és egy fél óra alatt haza is értem pedig gyalog mentem.Kissé fáradtan estem be az ajtón,de amikor meg láttam őt,azt hiszem szív rohamot kaptam. Alice állt előttem,de nem akár hogy.És ne arra értsétek hogy túl rövid volt a szoknyája vagy toppot vett fel ha nem arra hogy úgy nézett ki mint ÉN!Barna a haja olyan barna lett mint amilyen nekem van,de ez még semmi Alice az én pólóm és nadrágom volt!Éreztem,ahogy az ereimben a véremben szét árad a düh,és az ideg,levegőt kapkodtam,próbáltam mélyeket lélegezni.10-ig el akartam  számolni de 6 és félnél!
Nem bírtam tovább,el ordibáltam magam.A szatyrok amik a kezembe voltak a parkettára estek.Én ezt nem,nem tudom fel fogni az még oké hogy be festi a haját de miért pont olyan árnyalatúra ami nekem van,ugyan olyanra,mintha le vágta volna az én hajam és fel ragasztotta volna magának.Komolyan hihetetlen.Zayn jött le a lépcsőn,mire Alice hátra kapta a fejét és már két lány nézett rá.2 ugyan olyan lány.Zayn amikor meg látott minket,azt hitte hogy képzelődik pedig nem!Sajnos ez a valóság,a kegyetlen valóság,bár csak egy álom lenne valaki csípjen meg!
-Ezt hogy képzelted ha?Oké fesd be a hajad,de ugyan olyanra mint az enyém?Te most csak hülyéskedsz?Ez egy vicc,de nem neked ez még nem elég,fel veszed a ruháimat is?Nézd meg elérted amit akartál.Úgy nézel ki mint én remélem most örülsz!-Mondtam és fel rohantam a szobába.Magam után hangosan be csaptam az ajtót,az ágyhoz rohantam le dobtam a táskám,fel húztam a térdeimet,karjaimat köré fontam és homlokomat térdeimhez nyomtam.
Feladom,nem értem mit akar tőlem,nem sokkal utánam Zayn jött be majd ült le az ágy széléhez,és óvatosan magához húzott.
-Mi a baj?-Kérdezte Zayn én pedig fel néztem rá.
-Alice,nem hiszem el hogy még most sem látod,Zayn szerelmes beléd,úgy néz ki mint én engem ki akar csinálni azért hogy az övé lehess,nem hiszem el hogy még mindig nem látod!-Mondtam,és fel néztem Zayn-re.
-Lex,csak rémeket látsz,Alice nem akar tőlem semmit,azok meg csak véletlen egybe esések,nyugi!-Nyugtatott Zayn,de nem tudtam le nyugodni,vérlázító az hogy olyan lett mint én.Már csak egy jobb napban reménykedem,hogy valamikor el tűnik az életemből...

1 megjegyzés: